Blog Sakinleri

28 Aralık 2012 Cuma

Mucizenin Adı Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendiller


Eğer çalışan ve yalnız yaşayan biriyseniz bilirsiniz ki çamaşır ve ütü sizin evdeki en büyük başbelalarınızdır. Ütüyü henüz değil ama çamaşır işini sanırım hallettim; sizlerle paylaşmak istiyorum.

Mucizenin adı Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendiller. Dr.Beckmann, 100 yılı aşkın süredir bu alanda faaliyet gösteren ve leke alanında uzmanlaşmış bir Alman firması.Yazıda bahsedeceğim ve fotoğraflarını sizle paylaşacağım yeni buluşu ise şu sıralar, Migros, Carrefour, Real, Kipa  gibi hipermarketlerin yanı sıra Pehlivanoğlu, Çetinkaya gibi lokal noktalarda ve online olarak www.cosmofresh.com sitesinden temin edebilirsiniz.

Bu icat ne işe yarıyor derseniz;  ayırmakla uğraşmadığınız renkli ve beyaz çamaşırlarınızı, beraberce çamaşır makinesine atıp, rutininizde bir değişiklik yapmadan, aynı miktar deterjan ve yumuşatıcı ile temizleyebiliyorsunuz. Yıkadığınız çamaşır miktarına göre makineye koyacağınız bir ya da iki adet mendil, renklilerden ayrılan renk partiküllerini kendi üzerinde toplayıp, bu renklerin diğer beyaz çamaşırlara geçmesini engelliyor. Aşağıdaki fotoğraflardan da göreceğiniz üzere, ürünü test ettim, onayladım, sonuç tatmin edici.

Zaman ve enerjiden tasarruf etmek isteyen, benim gibi çalışan ve yalnız yaşayan bayanlara tavsiye ediyorum.

Çamaşır makinesine karışık koyduğum renkli ve beyaz kıyafetler ile beraber, bir adet Dr.Beckmann renk koruyucu mendili de makineye ekliyorum. Standart program bittiğinde çamaşırları çıkarıyoruz. Sonuç resimdeki gibi; mendil yıkama sonrası siyaha yakın gri olmuş. Öncesi ve sonrasını paylaşıyorum.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

1 yorum:

  1. Süperrrrrrr. Daha önce bu tür mendili duymuştum fakat doğruluğundan emin değildim. Ya renkler karışırsa felan diye düşünüyordum. Bu yazı tatmin edici oldu. En kısa zamanda temin edeceğim inşallah. Çalışan bir anne olduğum için temizlikte zamanım kısıtlı ve herşeyi pratik yapmak zorundayım.

    YanıtlaSil