Blog Sakinleri

25 Ekim 2013 Cuma

Koşarken şık olmak, Tchibo'yla mümkün


Tchibo her hafta yenilenen temaları, modayı kaliteyle bütünleştiren ürünleri ve lezzetli kahveleriyle sevdiğimiz markalardan biri. Peki Tchibo’nun hikayesi nasıl başladı?

Önce kısa bir özet geçelim. 1949 yılında Max Herz ve Carl Tchilling posta yoluyla kahve satma fikriyle çıktı yola. Kahve yanında kahve kaşığı gibi küçük hediyeler yolluyorlardı aynı zamanda. Bu küçük hediyeler mevzuat gereği yollanamayınca onlar da düşük bir ücret karşılığı bu ürünleri satmaya başladı ve gıda dışı sektöre girişin ilk tohumları atılmış oldu. Tchibo, kahve satışlarına devam ederken 1973 yılında farklı konseptlerde gıda dışı ürünleri mağazalarında satmaya başladı ve dünyada eşi benzeri olmayan bu yeni iş modeliyle büyük başarı yakaladı.  Hepimizi cezbeden ve her hafta yenilenen Tchibo ürünleri hayatımıza girdi böylelikle.

Bir Tchibo mağazasına girdiğinizde sizi karşılayan harika bir kahve kokusu duyuyorsunuz. Ürünlere bakmak için sabırsızlansanız bile kahve standının önünden güç bela ayrılıyor ve ürünlere doğru yöneliyorsunuz. Ürünlerin hemen hemen hepsi keyifli renklerde ve tarz ürünler. Rengarenk şallar, şık ve rahat tozluklar, saatler, küpeler, takılar, daha neler neler... Üstelik hepsi birbirinden kaliteli ve dayanıklı. Tchibo ürünlerinin kalitesi, alanında uzman kişiler tarafından çok sıkı ve acımasız testlerden geçiyor ve sadece testi geçebilenler satışa sunuluyor ama tüketiciler kendi evlerinde de Tchibo ürünlerini acımasız testlere sokuyor ve Tchibo ürünleri tüketici testlerinden de başarılı sonuçlarla çıkıyor. Tchibo ürünlerinin kalitesine bir kez daha inanmış oldum böylece.

Gelelim Tchibo’nun bu haftaki temasına; Spora Gidiyoruz. Eğer “Bu havada da spor yapılmaz ki canım, yağmur çamur!” diyenlerdenseniz, bahanelerinizi bir kenara bırakın çünkü “Spora Gidiyoruz” temasında her hava koşulunda spor yapmanız için size gerekecek birbirinden farklı, son moda ve uygun fiyatlı ürünler var. DryActive Plus malzeme ürünler, terin üstünüzde kurumasını engelleyecek, ecorepel® malzeme ise yağmurda koşarken sizi su damlalarından koruyacak. En doğru koşu ayakkabıları ve moda aksesuarlar ile de setinizi tamamlarsanız, yağmur çamur demeden koşmaya hazırsınız!

Spora Gidiyoruz temasındaki tüm ürünler birbirinden güzel ama spora giderken de şıklığından ödün vermeyenlerdenseniz içinizi açacak ve sizi spora heveslendirecek son moda ürünleri bu temada bulabilirsiniz.

Malum, havalar soğuk. Bu haftaki temada spora giderken de kıyafetlerinizle kombine ederek de giyebileceğiniz son moda bir Kapüşonlu Termal Mont var. Fosforlu sarı ve siyah, pembe ve siyah renk seçenekleriyle her ikisi de son derece şık. Tchibo erkekleri de unutmamış, onlar için de göğüs üstündeki sportif detaylarıyla çok şık bir Rüzgar Korumalı Koşu Montunu temaya eklemiş. Koşuya başlamadan önce reflektörlü bant setine muhakkak göz atın. Siyah ve fosforlu sarı renklerdeki bantlarla çok daha sağlıklı spor yapacak ve şık görüneceksiniz. Spor yaparken en önemli şeylerden biri de su içmek. “Öyle 1,5 litrelik su şişesiyle karizmamı çizdiremem” diyorsanız, bu temada çok şık ve hijyenik bir su matarası bulabilirsiniz.

Spora Gidiyoruz temasında bunlardan başka birçok ürün daha bulunuyor. Daha ayrıntılı incelemek için Tchibo.com.tr ‘ye tıklayıp, keşfe başlayabilirsiniz. Aynı zamanda 444 28 26 numaralı Telefonla Sipariş Hattı’ndan da alışveriş yapabilirsiniz. Şöyle keyifli bir alışveriş yapıp, sonrasında da kahveyle yorgunluk atmak isteyenleri, çalışanlarının yüzünden gülümseme eksik olmayan Tchibo mağazalarına davet ediyor ve ekliyorum yeni temalardan herkesten önce haberdar olmak için Tchibo Facebook (https://www.facebook.com/tchiboturkiye) sayfasını beğenebilirsiniz. Keyifli alışverişler!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

22 Ekim 2013 Salı

Kazak Giyme Vaktidir Ankara'da

White Knit Sweater With Flower Wisteria PrintYellow Knit Sweater With Rose Pattern
 Ankara soğuktur bu mevsimlerde,insanın kanı donar deyim yerindeyse.Eldiven olmadan,kazak giymeden dışarı çıkmak ızdırap.İyi ki kapalı ofislerde çalışıyoruz da doğalgazla ısınıyoruz çabucak.

Khaki Long Sleeve Geometric Pattern Mohair SweaterRose Red Folwer Pattern Metallic Yoke Sweater
Şiir gibi olmuş ne de güzel yazmışım :)
Jumper In Geometric Arrow PatternGray Knit Sweater With Cute Dog Pattern
 Kızılay ,Tunalı sokaklarında çokça rastlayacağımız butiklerde benzer ürünler görmeniz muhtemel.Aynısını bulmak zor ama dediğim gibi benzerleri mevcut.
Grey Long Sleeve Cable Knit Ruffle SweaterSlim Cat Cartoon Images Red Sweater
Farklı alternatifler arayanlara bir kaç ürün göstermek istedim.Aman dikkat edin kendinize;mevsim hastalık mevsimi;benden söylemesi.

Rahatıma düşkünüm;L koltuk severim :)


çeyiz-l koltuk-koltuk takımı-forum ankara-outlet koltuk-yama desen halı-renkli halı-tasarım halı

  Tam da beni anlattı başlık.Koltuk dediğin rahat olacak arkadaş!Misafirler gidince yayılabileceksin üstünde.Tv izlerken uykuya dalınacak cinsten olmalı.Ne öyle oturma yeri minicik ama gösterişli kazulet koltuklar.Tamam hoş görünüyor da amaç hem hoşluk hem konfor.O yüzden zaman zaman beğendiğim koltukları,ki genelde L oluyorlar,fotoğraflıyorum.

  Olur da yarın bir gün evlenirsem,olmadı kendi evim olursa falan işte şunlardan ortaya karışık diye gösterebileyim Siteler'e gidip :)

 Bir de artık aştım kendimi halı falan beğenmelere başladım neme lazımsa :)Her ne kadar anneme göre "yamalı kilim" gibi görünse de ben bu halılara bayıldım.
çeyiz-l koltuk-koltuk takımı-forum ankara-outlet koltuk-yama desen halı-renkli halı-tasarım halı

 Bu arada koltuk ve halı görselleri Forum Ankara (etlik) Avmde bulunan halıcı'dan(ismini bilemiyorum).Sonra vay efendim gösterdin de almak istersek nereden alacağız söylemedin,ne bu kendine müslüman ayakları demeyin :).
çeyiz-l koltuk-koltuk takımı-forum ankara-outlet koltuk-yama desen halı-renkli halı-tasarım halı

21 Ekim 2013 Pazartesi

Gratis&Watsons Bayram İndirimi Alışverişim

gratis-watsons-gratis alışverişi-watsons alışverişi-benri aseton-bayram indirimi

Öğlenden haberini vermiştim bu postun.Çok bir şey beklemeyin çünkü evde yığınla sırada bekleyen makyaj malzemesi varken yeniden aynı şeyleri almak istemedim.İhtiyacım olanları almakla yetindim.İyiki kısıtlı vaktim varken gitmişim mağazalara yoksa kesin kendimi kaybeder yine bir sürü gereksiz şey alırdım sırf uygun fiyatlı olduğu için :)


Pamuk almayı indirim varken alışkanlık haline getirdim sanırım.Mağazada ilk işim pamuk ve aseton almak oldu.Benri asetonları zaman zaman kullanıyordum ama daha önce bu iki çeşitini denememiştim.Ne kadar çok rimel var diyebilirsiniz ;reyonda daha çok olsa daha çok alırdım.Tanesi 3.25 tl idi :)Evet evet yanlış duymadınız :)
gratis-watsons-gratis alışverişi-watsons alışverişi-benri aseton-bayram indirimi
  Garnıer bb krem kupkuru olan cildime(roaccutane kullandığım için)iyi geliyor.Uzun zamandır da memnunum kendisinden.Yeniden aldım.Gratiste tükendiğinden watsonstan alındılar,disk pamuklarla beraber.Cımbız tamamen şirinliğine bağlı olarak sepetime girdi :)

  Yeniden söylüyorum;iyi ki kısıtlı vakitte gitmişim.Yoksa the balm ürünleri de dahil tüm ürünler eksiksiz duruyordu reyonlarda.Azmettim almadım :)Bakalım elimdeki ürünler ne zaman bitecek.İşte o zaman büyük bir kutlama yaparım :)

19 Ekim 2013 Cumartesi

Gezdim Tozdum;Eskişehir-Papağan Çibörek Evi



  Eskişehire gidememekten yakınalı iki ay oldu olmadı bu süre zarfında belki 5 defa gitme şansı buldum :)Çok istemişim demek.Hızlı trenle yolculuk büyük keyif.Sarsılmadan,bunalmadan 1.5 saat gibi kısa sürede eskişehir size merhaba diyor.
  Zaten şehrin gezilecek belli başlı yerleri var ki ben bu gidişimde sabahın köründe gitmeyi fırsat bilerek önünde yarım saat içinde kuyruk oluşacağını bildiğim papağan çibörek evinin yolunu tuttum.İyi ki boşken gitmişim yoksa o sırayı beklemek ölüm.

  Lezzet yerinde.Isırdığınız an çiböreğin suyu akıyor parmaklarınıza mmm.İki kişi içecekler dahil birer porsiyon çiböreğe 14 lira verdik.Porsiyonda 5 adet var.Yemem,bitiremem demeyin ben bitirebildiysem herkes yer :)Tabi olmaz illa çok gelir diyorsanız yarım porsiyon tercih edin.

  Hava yağmurlu ve kapalıydı o yüzden gözüm caddedeki mağazalarda kalsa da hemen caddeden uzaklaşıp kapalı mekanlara yöneldik.Günü birlik olsa da oldukça keyifli bir gündü.Henüz eskişehire gitmediyseniz;yaz kış demeden gidin gezin,dolaşın.Keyifli ve yaşayan bir şehir...

  Giderseniz çibörek yemeden dönmeyin.Yiyebiliyorsanız da Kentparka gidip kırım çibörekçisinde yok gidemem derseniz çarşıdaki papağanda yiyin :)

Hatta ve hatta boza sevin sevmeyin;karakedi bozacısında mutlaka tadına bakın.Kime sorsanız gösterir çarşıda.

Esparka ve kanatlıya da gitmeyi ihmal etmedik.Öyle yorulmuşuz ki fotoğraf çekmek aklıma bile gelmedi.Yine de tchiboda satılan bu miniş sincapları çekmeden edemedim :)

  Merak edenler için Eskişehir hızlı tren bilet fiyatları da çok uygun.Gidiş dönüş 40 liraya farklı bir gün yaşamak isteyenler bir an önce keşfetmeli bu şehri.

**Kısa bir tanıtım videosu;

Son zamanlarda neler aldım;Aksesuar


alışveriş-h&m alışverişi-kış alışverişi-eldiven-bere

  Her gün mağaza mağaza gezen biriyim ben.O yüzden olsa gerek sürekli bir şeyler alıyor,deniyor,eskitiyor,yedekliyorum.Tabi evlenene kadar sürecek bu böyle yoksa diğer türlü ev geçimi vs girince araya yapmak zor biraz :)

  H&M sezonda olmamıza rağmen indirimleriyle göz dolduruyor doğrusu.Güneş gözlükleri zaten yazın da 17-25 lira arasında satılıyorken bir de indirim olunca 10 liraya düşüvermiş :)Almayanı döverler dedim aldım iki tane :)Küpeler ikili olarak 5 lira,angora bere(indirimde değil malesef henüz)yumuşacık;20 lira.

  Eldivenleri çocuk reyonundan aldım.Merak etmeyin elime olmaz demeyin,erkeklere bile olabilecek kadar esnek.Pembeli grili set 9.90,renkli üçlü set 9.90.

  Çok abartmadan yapılmış bir alışverişi daha geride bıraktığıma göre benden size tavsiye;indirim,kış,yeni sezon derken aman cüzdanlara sahip olun.Kredi kartlarını mümkünse evde bırakıp gidin alışverişe :)


Havalar Soğudu :Mont,Kaban,Ceket Vakti

Vintage Damask Blazer With Half Sleeves
Güzel bir bayramı daha geride bıraktık.Bayramın son günü bastıran yağmurla da anladık ki;ertık havalar soğudu,incecik giyinerek dışarı çıkılamayacak hal aldı.O yüzdendir ki dolaplarda kışlıklar çıkartılıp hazırlandı,eller ceketlere,pardesülere gitmeye başladı.Yukarıdaki model ve seçtiğim diğer modeller choies sitesinden.Online alışveriş severlere keşfedilesi bir site daha öneriyorum ve ilginizi çekeceğine de eminim.Gelin seçtiğim ürünlere göz atalım;
Black Waterfall Cardigan Contrast Chiffon PanelVintage Jacket In Quilted Folk Print
Tabi kış geldi diye renkli kıyafetlerden vazgeçecek değiliz;
Double Breasted Trench in Peach RedNew Look Military Coat In Contrast Color
Siz de benim gibi kaban/mont arayışındaysanız modeller fikir vermiştir mutlaka.Daha fazlası için haydi gelin siteye ışınlanalım

9 Ekim 2013 Çarşamba

Yurtdışından Kargo Ücreti Ödemeden Alışveriş;Sheinside

 Online alışveriş hayatımıza girdiğinden beri hiç almam diyenimiz bile bir kaç parça ürün aldı malum sitelerden.Bizde online alışveriş henüz çok fazla gelişmemiş olsa da yurt dışında dünya çapında ücretsiz gönderim yapan site sayısı oldukça çok.O yüzdendir ki bir çoğumuz yabancı sitelere son zamanlarda sık girer çıkar olduk.

 Bahsettiğim sitelerden biri de sheinside .Kategori sayısı çok.Farklı modeller,klasikler,sporlar her çeşit var.Ben de buradan bir istek listesi hazırladım.Bakalım seçtiklerim sizin de hoşunuza gidecek mi?

Rose Red Long Sleeve Rhinestone Slim DressRed V Neck Sleeveless Zipper Flare Dress
Giy çık elbiseler,her dolapta olmalı.
Red Spaghetti Strap Sleeveless Pleated DressPink Purple Sleeveless Gypsy Print SundressIvory Round Neck Sleeveless Embroidery Dress
Havalar birden soğumaya başladı.Kazak,hırka olmadan olmaz;
Rose Red Folwer Pattern Metallic Yoke SweaterNavy Long Sleeve Geometric Pattern Pullover Sweater
Kışın bize en gerekli olan şey ise çeşit çeşit kabanlar,montlar :)
Yellow Fur Hooded Zipper Embellished Fleece Inside Military CoatBlack Contrast Leather Quilted Sleeve Zipper Coat

İşte benim istek listem böyle.Ürünler hoşunuza gitti mi?Siz istek listenize neleri eklediniz?

  Ücretsiz kargo olduğunu tekrar hatırlatıyorum.İncelemek için fotoğraflara tıklayabilir ya da buradan anasayfaya ışınlanabilirsiniz.Kucak dolusu sevgiler,

***Katılmak isterseniz şayet;yağmurun modası bloğunun sahibesi güzel bir çekiliş yapıyor.Üstelik sheinside sitesinde kullanabileceğiniz tamı tamına 50 dolar hediye çeki veriyor.Katılmak için hala vaktiniz var.14 Ekim son gün.Haydi çekilişe ışınlanalım :)

6 Ekim 2013 Pazar

Özyeşil Aseton


  Aseton dedin mi kokusu seni bayacak kaçış yok!Ama güzel görünüm adına koyu renkli,simli,zor çıkan ojeleri sürüyorsanız asetondan başka çare yok.Klasik aseton özyeşil;tırnakları kurutuyor,kokusu dakikalarca odadan geçmiyor ama en inatçı ojeyi bile söküp çıkartıyor.

  Nerelerde satılıyor tam bilemiyorum bana hediye gelmişti ama uygun fiyatlı olduğuna eminim.O yüzden denk gelirseniz;yalnızca asetonla çıkabilecek ojeler kullanıyorsanız ve tırnak kuruluğu,yoğun koku sizin için önemli değilse alın gitsin ;)

Instagram'dan Kareler

    Pazar günü blog günü :) Aldım kış çayımı elime geçtim bilgisayarımın başına...Instagram çıktı bloglara uğramaz olduk demiştim ya hani;ınstagramı olmayan orada neler paylaşmışım merak edenler için gelsin bu post :)
Koton ganimetlerinden biri,

 Kuzen evlenir;düğünden önceki gece ayakkabısı ,anı defterine kalemi tasarlanır(kısıtlı malzemeyle bu kadarı oluyor) :),
 Kınalar yakılır,oynanır :)
 Dikmen vadisinde dış çekime gidilir,balonlar şişrilir :)
 İş yerinde can sıkıntısından fotoğraflar çekilir,
Cumartesi gelmiş Ankamall'e gidilir,

Hesapta olmayan şeyler alınır;mutlu olunur :)

Angora bere ve gözlükler çok sevilir,

 Pazar gelmiş;anneyle kahve keyfi olmazsa olmaz,
Englishhome ganimeti 12 liralık örtü ile bu post sonlanır :)