Blog Sakinleri

20 Mart 2014 Perşembe

Gelinlik Modeli Seçmece;Bahar-Yaz Gelinlerine İlham



Mini mini bebişlere gelinlik ne de çok yakışıyor.Tabi büyüyünce o ihtişamıyla bizi daha da büyülemeye devam eden elbise,hayallerimizi süsleyip şekilden şekle giriyor kafamızda.

Ta ki o gün gelene dek.Herkesin hayalinde bir gelinlik vardır derler ama nedendir bilmem benim hala net bir hayalim yok o konuda.Sanki görünce "işte bu" diyeceğim ve alacağım gibi...

Gerçi hayal kurup ,gittiği gelinlikçiden çok farklı modelleri alıp çıkanların sayısı da hiç az değil.O yüzden illa şu model diye diretmemek gerek.

Ama model netleşene dek çeşit çeşit tasarımları inceleyerek hayal kurmak serbest :)

Online gelinlikçi dressale den bahsetmiştim.Yeni bir kaç model ekliyorum ki bahar ve yaz gelinlerine bol bol ilham olsun.


 ***İncelemek için fotoğraflara tıklamanız yeterli***

15 Mart 2014 Cumartesi

Lovelyshoes Yeni Siparişlerim

Fashion totes solid color hot sale classical bags for girls JM-M1409002608
Biliyorsunuz daha önce de lovelyshoes sitesinden alışveriş yapmıştım ve oldukça memnun kalmıştım.Çantamın en minik detayı bile sarıp sarmalanmış şekilde gelmişti.


Yeniden bir çanta ve gömlek sipariş ettim.Kalitesi umarım daha önceki gibi beni mutlu eder.

Sitede sadece ayakkabı olmadığından uzun uzadıya bahsetmiştim.Tek dezavantajı kargo ücretini siz karşılıyorsunuz.
Hot sale temperament turn-down collar blouses BD-X3033
Ben chinapost'u daha uygun fiyatlı olduğundan tercih ediyorum ama ele geçme süresi biraz uzun oluyor.

Ortalama iki haftada elimde olacak ,dün aldığım ürünleri görüyorsunuz.Siz de bir an önce pastel tonları dolabınıza eklemeye başlayın.Bu sezon pudralar,lilalar,bebek mavileri ve desenlerle dolu geçecek.

Siteyi incelemek için tık tık
Çanta için pık tık
Gömlek için tıktıkıtıktık

14 Mart 2014 Cuma

LINE İLE ÖZGÜRCE KONUŞUN

LINE’da kullanıcı bilgi ve görüşmeleri 3G, 4G ve Wi-Fi dahil tüm ağlarda şifreleniyor!
Yoğun iş temposu, şehirleşme ve hızlanan yaşam bizleri dijital dünyada sosyalleşmeye yöneltiyor. Bu alanda bilindik sosyal medya kanallarının yanı sıra ücretsiz mesajlaşma, ücretsiz sesli ve görüntülü arama gibi birçok hizmeti bir arada sunan mobil mesajlaşma platformları da öne çıkıyor. Aile bireylerinden arkadaşlara kadar hayatımızdaki herkesle her an paylaşımda bulunduğumuz bu platformlarda kullanıcıların dikkat ettiği en önemli özelliklerden biri de güvenlik sistemleri. Bu anlamda rakiplerinden ayrılan LINE’da kullanıcı bilgi ve görüşmeleri 3G, 4G ve Wi-Fi dahil tüm ağlarda şifreleniyor. LINE’ın iç denetim yönetimi alanında üç uluslararası sertifikaya (SOC2, SOC3 ve SysTrust) sahip olan ilk mobil mesajlaşma uygulaması olması da güvenlik standartlarına verdikleri önemin bir kanıtı niteliğinde.
Telefon Numaranızı Gizli Tutun
LINE’da kendinize özel bir ID belirleyerek telefon numaranızı kimselere vermeden iletişim kurabilirsiniz. Sizi LINE ID’nizi kullanarak ekleyen kişiler telefon numaranızı göremezler. LINE ID’nizi belirlemek için Diğer/Daha Fazlası > Ayarlar > Profil menüsünü kullanabilirsiniz.
Telefon numaranıza sahip kişilerin LINE arkadaşları listesine otomatik olarak eklenmek istemiyorsanız “Başkalarının Eklemesine İzin Ver” seçeneğini kapatabilirsiniz. Böylece sizi sadece LINE ID’nizi paylaştığınız kişiler ekleyebilir.

Tanımadığınız Kişilerin Sizi Rahatsız Etmesine Engel Olun
Anlık mesajlaşma uygulamaları kullananların korkulu rüyalarından birisi de yanlışlıkla alakasız bir mesajlaşma grubuna eklenmektir. LINE’da tanımadığınız kişilerin bulunduğu bir grup sohbetine davet edildiğinizde grupta bulunan kişiler telefon numaranızı göremiyor.
Tanımadığınız bir kişi size mesaj attığında LINE otomatik olarak  “Ekle”, “Engelle” ve “Şikâyet et” seçeneklerini sunuyor. Eğer size mesaj gönderen kişiyi tanımıyorsanız kolayca engelleyebiliyorsunuz.

Telefonunuz Yanınızda Olmasa Da Mesajlarınızı Koruyun
Yazışmalarınızı meraklı gözlerden korumak için LINE’a şifre koyabiliyorsunuz. Diğer/Daha fazlası > Ayarlar > Gizlilik ayarlarından “Şifre Kilidi”ni kullanarak LINE’ın her açılışta şifre sormasını sağlayabiliyorsunuz.

Ayrıca “Sohbet Odası Ayarları”ndan tüm sohbet geçmişinizi ve sohbetler içerisinde paylaştığınız tüm dosyaları tamamen silebiliyorsunuz.
Bir arkadaşınız LINE’dan size mesaj yazdığında bildirimin ekranda mesaj okunacak şekilde belirip belirmemesi ile ilgili ayarlarınızı da istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Bildirim ayarlarında yer alan “Önizleme göster” seçeneğini kapattığınızda, yeni bir mesaj geldiğinde ekranda gelen mesaj yerine “Bir mesajınız var!” yazısı görünüyor.

Paylaşımlarınızı Gizleyin
LINE’ı rakiplerinden ayıran bir diğer özelliği de ileti, fotoğraf, video, bağlantı gibi paylaşımların yapılabildiği, sosyal medya yapısına sahip Timeline ve Home özellikleri. LINE’daki Timeline ve Home hareketlerinizi yalnızca arkadaşlarınız görebiliyor. Ancak burada da iletilerinizin kimler tarafından görüntülenebileceğini belirleyebiliyorsunuz.
Timeline’ınızda paylaşmak istediğiniz iletinizi hazırlarken alt menünün en sağında bulunan “Kişiler” sembolüne tıklayarak iletinizin gizlilik ayarlarını yapabilirsiniz.

Nerede, Ne Zaman İsterseniz Güvenle Konuşun, Mesajlaşın!
LINE'ı tüm akıllı telefonlarda (iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry, Nokia), tabletlerde ve hatta bilgisayarınızda bile kullanabilirsiniz.
Kullandığınız cihaza uygun LINE indirmek için: http://line.me/tr/download
Bir boomads advertorial içeriğidir.

10 Mart 2014 Pazartesi

Güneş Gözlüğü Meselesi

Gradient Color Heart Sunglasses
Artık gözlük takma zamanı geldi.Gerçi uzmanlara göre yaz kış güneş gözlüğü takmalıyız ama alışkanlıktan olsa gerek,biraz da mecburiyetten;yazın elimizden düşmeyen gözlüklerimizi kışın dolabın ücra köşelerine saklıyoruz.
Fashion Round Sunglasses with LettersRetro Leopard Round Sunglasses
Bu sezon da farklı gözlükler karşımıza çıkıyor.Aynalılar hala revaçta ve bunun yanı sıra yuvarlak kesimli ya da kalp,dudak şeklinde modeller,tahta çerçeveliler de raflarda yerini aldı.Sizin tercihiniz hangisi?
Blue Square Frame Sunglasses
**İncelemek için fotoğrafa tıklamanız yeterli**

5 Mart 2014 Çarşamba

Ne Giydim;Nude Stiletto,Leopar Desenli Gömlek


  
Bugün ruh halim toprak renklerinden yanaydı.Elim hep kahvelere gitti.Akşam gezmesi için doğal tonları ya da siyahları tercih ediyorum genellikle.

Leopar desen sevilir mi demeyin ne olur,eskiden ben de çok hoşlanmazdım kendisinden ama yaşla orantılı mı bilemiyorum ,zamanla sever oldum.Tabi daha önce de bir çok kere belirttiğim gibi baştan aşağı leopar değil bahsettiğim.Böyle bir gömlek,bluz,toka,ayakkabı da daha çok...


Ayakkabılar oldukça şık değil mi? Ama biliyoruz ki rahat değiller.Yine de her güzel şeyin bir bedeli vardır diyerek giyiyoruz.

Etrafta tıkkıdı tıkkıdı yürüyen kızları görünce gerçekten hayret ediyorum.Üstelik öyle yüksek ökçeli ayakkabılarla salınıyorlar ki inanmak mümkün değil.Alışkanlık herhalde.

Buradan şunu anlıyoruz ki;demek ki rahatça bu ayakkabıları giyebilenler de var :)

****Siz de bu şık ayakkabılar hakkında daha fazla bilgi almak,daha çok ürüne ulaşmak isterseniz fotoğraflara tıklamanız yeterli :)****
                                                         Ayakkabı:Persunmall
                                                         Kot:Colins
                                                         Gömlek:Adl                

Nişan Elbisesi Arayışlarına Devam



Elbise arayışlarım son hız devam ededursun hala model seçemiyorum ve artık aksesuarlara karar vereyim,elbise nasıl olsa bulunur diye düşünmeye başladım.



İnsanın kararsız olması ve etrafında onu doğru yönlendirebilecek birilerinin olmaması gerçekten çok kötü.

Eğer zevki sizin zevkinize uyan bir arkadaşınız varsa mutlaka onunla çıkın alışverişe,pişman olmayacaksınız.Yoksa benim gibi o mu bu mu derken bir süre sonra sinirlenip eliniz boş çıkabilirsiniz mağazadan :).



Abartı sevmesem de gösterişli ama sade şeyleri her zaman beğenirim.Saç,makyajda da öyledir.Ne kadar sade,o kadar şık ve asil deriz ya hani,elbise,aksesuar biraz gösterişli ama diğer modellere göre nispeten sade olmalı.


Özel günlerde sürüp,sürüştüren,eline geleni takıştıran,her yerinde taş olan kızlar için çok iyi düşündüğümü söyleyemem.Düz fön ya da basit bir atkuyruğu bile özel günlerde harika görünüyor.
Seçimlerim az çok gördüğünüz gibi ve aklımdaki kombinler bir miktar şekillenmeye başladı.

Yaz yaklaştıkça düğün,nişan,davet patlaması yaşayacağız ve benim istek listemdekiler gibi bir dolu model aklımızı karıştıracak o nedenle şimdiden göz atmakta fayda var .


****Bloggersanız ve Siz de hayalinizdeki kombini kazanmak istiyorsanız ilk adım olarak fotoğraflardan birine tıklayabilir ve üye olabilirsiniz.Daha sonra yorum bırakmanız yeterli****


4 Mart 2014 Salı

Nişan Elbisesi Arayışları



Bu yıl öyle bereketli ki,etrafımda kim varsa ya nişanlandı ya evlendi ya da çocuğu oldu.Sizin de öyle mi bilmiyorum ama benim çevremde bu denli çok olması bana bir işaret olsa gerek :).
Bir ay içinde katılmam gereken bir kuzen nişanı,bir fuar,bir de sergi var.

Hal böyle olunca o mağaza senin bu mağaza benim elbise aramaya başladım.Sonuç itibariyle ya mağazalarda doğru düzgün bir şey yok,ya da ben inanılmaz kararsız olduğumdan hiçbir şeyi beğenemiyorum.
IDRZ3989-Daisy Elbise/Rose Mist/ Black
Neye elimi atsam ya çok kadınsı oluyor üzerimde ya da çok hanım hanımcık.Tek hoşuma giden mağaza forevernew oldu.Orada da hoşuma giden her şey tükenmiş.
Sexy Hallow-out Long Sleeve Lace Dress

Online alışverişe umudumu başlamıştım,bizim sitelerde de baktım bir kaç gündür pek güzel şeyler gelmiyor.Çare yurt dışı mı derken bir kaç elbise gözüme kestirdim.Bu arada elbise için ne çok abiye ne çok sade bir model aklımdaki.Tavsiyeleriniz varsa merakla bekliyorum.