Blog Sakinleri

29 Nisan 2014 Salı

Haydi Sen de Yap!



Nasıl yapıldığını bilmediğimiz her şey bize başta zor gelir.Nasıl yapıldığını öğrenmeye başladıkça da bu kadar kolaymış demek diye şaşırırız.
Caramel Apples - AllDayChic
İş değişikliği yaşadığım şu günlerde eskiden yaptığım işleri bir başkasına anlatırken meğer ne kadar da çok şey yapıyormuşum dedim içimden.Aslında çoğu şeye öyle alışmışım ki bir çeşit refleks haline gelmiş bilmeden.

Makeup how-to
Şimdi çok daha fazlasını ve karışığını tek başına üstlenip çabalamak ve yetmez gibi üst üste bindirilen işlerin içinden nasıl çıkacağımı bilememek beni çok yordu.Belki de artık yeni bir iş yeni bir hayat yine gülecek bir neden lazım şarkısını dinlemeye başlamalıyım :)
Stencil
Birileri tüm gün keyif çatsın diye daha çok daha da çok çalışan  sen isen şayet;arkana bakmadan kaçma zamanı gelmiş demektir.
Via Tumblr
Mutlu olmadığın yerde ne kadar uzun süre kalırsan o kadar bıkıyorsun her şeyden.Hal böyleyken bir de puslu Ankara günleri ruh halimizi iyice kapana kıstırdı.
CD's Shining Effect on Your Clothes - DIY - AllDayChic

Ama yine de güzel bir ailen,seni seven insanlar,ev içi huzurun,sağlığın varsa boş ver gitsin.Bunları da atlatırsın,hem de bir çırpıda :) .
She is cold as ice.❄Sunnies from https://www.etsy.com/shop/Gardensofbutterflies
Mutluluk için minicik dokunuşlar olsun bugün ve ilhamımız bol olsun.
DIY

3 yorum:

  1. hepsı brıbırınden güzel dıy projeler bloğumda cekılsım var bekleırm

    YanıtlaSil
  2. Ama yine de güzel bir ailen,seni seven insanlar,ev içi huzurun,sağlığın varsa boş ver gitsin.Bunları da atlatırsın,hem de bir çırpıda :) .

    Geri kalan her şeyin zerre kadar değeri olmadığını çok güzel anlatmışsınız. Sakın yaşamayın :)

    YanıtlaSil
  3. yalnız ben elmaya bayıldım :) denemek ısterım

    YanıtlaSil