Blog Sakinleri

5 Ekim 2012 Cuma

Balık Eti Diye Bir Şey Var

Hem kıvrımlı hem beyaz!
Hepimiz incecik olmak,formumuzu korumak için çabalıyoruz.Türlü türlü diyetler hayatımıza giriyor,her pazartesi başlayıp,salı günü bitiyor :)Yemek yemeyi benim gibi sevenlerdenseniz,vay halinize...Diyet falan hak getire,hareket etmek şart.

Bir ara 34 beden furyası vardı,hala da var ama eskisi kadar revaçta değil.Son zamanlarda Hadise çok zayıfladı,biliyorsunuz.Kadın bir anda çöp gibi oldu.Nasıl zayıfladı,yağ mı aldırdı,çok sıkı spor mu yaptı bilemem ama ,eski balık etli Hadise güzelliği kalmamış.
Hem kıvrımlı hem beyaz!
Bazı kadınlara kilo yakışır.Ha şimdi sağlıklı mı değil mi derseniz,kilo kesinlikle sağlıksız bir şey.Hastalıklara davetiye çıkartıyor,çabuk yaşlandırıyor ama bazı kadınlara da yakışıyor ne yapalım :)Kim Kardashıan'a gelirsek;kadının kıvrımları,kıvrım olmaktan çıkmış,yol olmuş ama gözümüz alıştı,eskisi kadar yadırgamıyoruz.
Hem kıvrımlı hem beyaz!
Şimdi bu kadın incecik olsa,eski havası kalır mı?Konu nereden nereye geldi,yazacaklarım birbirine girdi.Lafın özü;hafif dolgunluk iyidir,ama her kıyafetin içinde de hoş görünmez.Doğru kıyafet seçimi önemli.Hele hele böyle beyaz bir elbise,aman ha ;)

4 yorum:

  1. o güzel yüze,o güzel gözlere o balık bedenine herşey yakışır ama bence beyaz giymiş olması ve fotoğraf çekimiyle alakalı

    YanıtlaSil
  2. Bence de Hadisenin Eski hali daha süperdi. Birde bu konuda Gülşeni örnek verebiliriz. O da eski haliyel daha hoştu

    YanıtlaSil
  3. hadıse uc dort ayda verdıgını bılıyorum ama :)

    YanıtlaSil
  4. Kim bu fizikle gram selülit taşımıyor. eğer azıcık "balık etli-etine dolgun olayım (ben böyle de güzelim" diyorsak sporu da ihmal etmeyelim ki böyle -senin de değindiğin gibi- beyaz kıyafetlerde engebelli araziler gibi selülitleri sergilemeyelim ;)

    YanıtlaSil