Blog Sakinleri

7 Ekim 2012 Pazar

Watsons Mis Kokulu Duş Jelleri(İndirim Ganimetleri)


 Kocaman boyları,mis kokuları,uygun fiyatları sizi cezbedebilir.Öyle çok çeşit var ki,hepsini kokladığınızda hangisini alacağınızı şaşıyorsunuz.Kokuları harika.
 Geçenlerde bir yazı okumuştum,watsonstakilerin daha pahalı olduğunu yazan bir blogger vardı ama 500 ml sanıyordu bu ürünleri,bunlar 1000ml yani tamı tamına 1 kilo :)


Ve fiyatları sadece 4.90.Tabi bu fiyata bu kadar ürün ,kalitesi nasıl olabilir ki diye düşünmeyin,ürün fiyatına göre kaliteli.
   Rossmanlarda minicik duş jellerinin 1.90,2.90'a satıldığını düşünürsek,fiyatının ürünü değil :)Kokuları çok kalıcı değil ama duşa girdiğiniz an,bir kaç dakika da olsa mis gibi,buram burum buram kokuyorlar.


  Cildi kurutmuyorlar(karma ciltliyim),tabi kuru ciltler için net bir şey söyleyemem,denemek lazım.Önceden kremli olanlarını alıyordum bu sefer jel olanları aldım ama bunlarında nemlendireceğini düşünüyorum.
  Ürün oldukça kullanışlı.Pompalı olduğundan bir anda tüm duş jelini süngerinize boca etmenizi önlüyor.


  Köpük köpük kabaran yapıları yok ama oluşan köpük sizi temizlemeye fazlasıyla yetiyor.Ben watsons'ı diğer kozmetik marketlere oranla daha çok seviyorum ve sık sık gittiğimden bu ürünleri indirimdeyken yakalıyorum.
 Hala indirimdeyse kaçırmayın,kocaman duş jellerini sadece 4.90'a almanın mutluluğunu siz de yaşayın ;)

4 yorum:

  1. aynı fikirdeyiz, watsooons kaliteli bi kozmetik market. ürünleri de öyle. aldığım herşey memnun kalıyorum..

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım, mis gibi kokular olduğuna eminim..Ben de daha önce lavantalısını kullanmıştım(yani sanırım lavantalıydı,mor renkliydi çünkü:) çok beğenmiştim..

    YanıtlaSil
  3. şeftalilisi çok güzel..oh kokusu burnuma geldi :)
    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil