Blog Sakinleri

26 Eylül 2014 Cuma

Giy Çık; Elbiseler


Apricot PU Leather Contrast Lace Embroidery Bodycon Dress
Saatlerce ayna karşısında onu giy,bunu dene ,bir türlü seçim yapamayız ya hani,nihayetinde ilk ne denediysek ona gider ya elimiz,bugün tam olarak böyle başladım güne.Kotlar,taytlar,evet çok rahat kabul ediyorum ama sürekli bu ikiliyi giynce insan kendini yaramaz erkek çocukları gibi hissetmeye başlıyor.
Black Sleeveless Contrast Keys Print Chiffon DressPink Round Neck Sleeveless Pleated Flare Dress
İş yeriniz benim gibi sanayi bölgesine yakın ve karşı cins sayısı fazlaca ise,üstüne bir de gün içinde çok in çık yapıyorsanız şirket içinde,elbise ve etek giyme vakti,işin en az,çalışan sayısının minimum olduğu günlerdir.


Elbise rahatlığı gerçekten tartışılmaz,bir elbise bir ayakkabı bir de çanta günü tamamlamaya yeter.Dolabınızda daima bir kaç parça elbise bulundurun ki ne giyeceğinizi bilemediğiniz günlerde giyin,çıkın dışarı ;)
White Lapel Long Sleeve Pleated DressYellow Sleeveless Floral Geometric Print Tank Dress
Online alışveriş sitelerinde gezinmeyi seviyorum ve mütemadiyen baktığım şeyler elbiseler,gömlekler ve çantalar oluyor.
Grey Sleeveless Crochet Lace DressBlack V Neck Long Sleeve Hollow Dress
Bu modelleri de yeni gözüme kestirdim,hazır indirim dönemi,almak isteyenler fotoğraflara tıklayarak satıldığı yerlere ulaşabilirler.

2 yorum:

  1. ilk görseldeki elbise tam benlik:)

    YanıtlaSil
  2. Ah sorma benimde eski isim fabrikada ve sanayi bolgesindeydi, hic istediğim gibi giyinemezdim, aslında simdi düşünüyorum da keske hic kimseyi sallamayip istediğim gibi giyinseydim çünkü insanın icinde kalıyor , postundaki pembe elbiseye bayıldım , bende elbise severim ;)

    YanıtlaSil