Blog Sakinleri

20 Mart 2015 Cuma

Evlilik Hazırlığı ve Yaşadıklarım


 Evlilik hazırlıklarına başladığımdan beri sadece ev için alınması gereken şeyler,çeyizlik ürünler,bohça vs gibi önceden hiç oralı olmadığım ama şimdilerde ilgi alanım olan ,bir başkası bunları yaşarken uzaktan konuşması kolay gelen içine girince ne zahmetliymiş dediğim bir süreci yaşıyorum :) .
Just Marriad.
                                                            Pinterest'ten alıntıdır.

 Çoğunuz bu dönemi  atlattı ve biliyordur ki hem en güzel hem de en stresli zamanlar bunlar.Bazen karşılıklı kırılabiliyor,tuhaf şeylere alınganlık edebiliyoruz.Sevgi ve karşılıklı anlayış üstesinden geliyor hepsinin.

 Üçüncü şahıslar canınızı sıkabiliyor,çekememezlik yaptıklarında ya da her şeyin altında bir fesatlık aradığında sinirden delirebiliyorsunuz,ufak aksaklıklar olabiliyor ki bunu ben hep nazar'a bağlıyorum.

 Öyle ki en yakınınızdakiler bile kafanızı karıştırmaya,aklınıza abuk sabuk fikirler sokmaya ,aldığınız her şeyin maddiyatını öğrenmeye çalışarak fesatlıktan başka bir şeye yaramayan akıllarınca planlar yapmaya çalışabiliyor .

 Birine bir şey söylediğinizde ,nasıl oluyor demeyin oluyor, herkesin haberi oluyor ve hatta o konuyla alakalı yorumlar çoktan yapılmış sizle alakalı sizden çok fikir beyan edilmiş oluyor.Ama nihayetinde bu kişilerin maskeleri düşünce kendilerini rezil ediyorlar  :) .

 Bunları bir kenara bırakıp resme uzaktan bakınca;sevdiğiniz insanla yaşayacağınız ve tamamen size ait olan,her detayını sizin belirleyeceğiniz ve içinde huzurla yaşamayı planladığınız bir eviniz olacak.O ev için en ufak şeyi dahi alırken özen gösteriyor ve heyecanlanıyorsunuz.Bu bazen bir süzgeç dahi olsa :)

 Bunun dışında düğün dernek,kına,sandık,aileler gibi konularla sürekli içli dışlı olduğunuzdan zaman öyle hızlı akıyor ki sanki hiçbir şey yetişmeyecek,hiç bir şey istediğiniz gibi olmayacak gibi hissediyorsunuz.

 Bir süredir bu dönemi yaşadığım için buradan uzak kaldım ama hem aldıklarımı,hem de bu dönem içinde yaşadıklarımı paylaşmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.
Aynı dönemi yaşamakta olanlara sabır diledikten sonra benim için iyi dileklerinizi eksik etmeyin istiyorum.

Kucak dolusu sevgiler,

5 yorum:

  1. Ben nasıl kaçırdım bunu! Çok sevindim umarım çok mutlu olursun. Darısı başıma, Allah kolaylık versin bir de tüm ayakkabıların altına melodram yazalım mümkünse, sadece düğün ayakkabısı kesmeyecek beni.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim bak söz yazacağım altına :)Sonra da silinip silinmediğini gösteririm :)Amin inşallah.Ankara'dan İstanbul'a yerleşme durumum olacak sadece o biraz beni tedirgin ediyor onun dışında bir problem olmaz umarım.Darısı ve hatta daha da güzeli başına olsun inşallah <3

      Sil
  2. Bloggerlar bir bir evleniyor. Sıra da bize geliyor ^.^
    Çok mutlu olun inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yıl gerçekten de hem evlilik hem çocuk yılı olacak gibi.Ben de kimi tanıyorsam ya evlendi ya doğurdu ya da hamile :)Darısı isteyen herkesin başına amin inşallah hepimiz çok mutlu olacağımız birlikteliklere sahip olalım <3

      Sil
  3. Hazırlıklarınızda kolaylıklar dilerim :) Her şey istediğiniz gibi gelişsin...

    YanıtlaSil