Blog Sakinleri

16 Kasım 2011 Çarşamba

Britney Spears

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Britney Spears, yeşil mini bikinisiyle görüntülendi.
Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Britney Spears, yeşil mini bikinisiyle görüntülendi.
Neydi ne hale geldi demek hoş olmaz ama biz onu her zaman güzel görmeye alışmıştık.Bir kaç yıldır kendini baya hırpaladı ve bu görüntüsü beni üzdü.Lise zamanlarımda ne de çok izlerdim kliplerini ve iç çekerdim saçı,vücudu,makyajı,sempatisi hepimizin kalbini çalmıştı ki şu anki hali o günleri mumla arar gibi ...
Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Britney Spears, yeşil mini bikinisiyle görüntülendi.Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Britney Spears, yeşil mini bikinisiyle görüntülendi.

5 yorum:

  1. ben cocukken cok zayifti cok gzl saclari vardi ve cok seksdi son 10 yil icinde bir insan 30 yas yaslanmis gibi olurmu. gerci bu sanirim hastaydi bir ara saclarinida 0 vurdu. birde sanirim cocuk felan yapti, depresyondadir belkide.

    YanıtlaSil
  2. ay ne hale soktu kendini yaa bende lise ve üniv. zamanı bayılırdım ona posterleri falan asılıydı duvarımda kaseti vardı o zamanlar fena deprosyona girdi ama düzeldi biraz son albümünü ve klibini beğendim mesela kendine geliyor ama bikinili görüntüsü çok fena olmuş...

    YanıtlaSil
  3. Kızlar çok değişmiş evet ama işte zamanında spor yapıp sıkılaşmanın hala ekmeğini yiyor.Baksanıza genişlese bile aynı vücut hatlarıyla genişliyor :)

    YanıtlaSil
  4. Sadece kilo alması değil genel anlamda dağıtması çok negatif bir hale getirdi britneyin imajını :( yine de istese toparlanabilir bence tatlım, bir sessizliğe gömüldü kaldı.


    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  5. Sanırım saldım gitti dercesine bir tavır halinde.Çökmüş ve o enerjisini kaybetmiş gibi görünüyor.

    YanıtlaSil