Blog Sakinleri

16 Kasım 2011 Çarşamba

H&M GÖZÜME TAKILANLAR!


Üst 49,95 TL

Üst 34,95 TL

Süveter 59,95 TL

Bluz 49,95 TL

Bluz 39,95 TL


Etek 59,95 TL

Spor Ceket 49,95 TL

Spor Ceket 59,95 TL

Saç Tokası 8,95 TL


Cep telefonu kılıfı 6,95 TL

Çanta 49,95 TL

Elbise 24,95 TL

Elbise 69,95 TL

Etek 59,95 TL

Elbise 69,95 TL

11 yorum:

  1. metalik tişörtü önden çok beğendim ama arkası tüm havasını bozmuş :(

    YanıtlaSil
  2. deri etege bayildim süslücüm :)) suna cumartesi bir bakim ben :D

    ...tüh , keske sen de istabulda olsaydin... bakarsin bir gün yolum ankaraya düser :D


    öptüm cok

    YanıtlaSil
  3. Kitten;evet düz olablirdi :)
    civcivim; ahh keşke.Ben de bu hafta İstanbula geçiyorum şubatta da inşallah gelem durumum olur seninle tanışmayı çok isterim :)Öpüyorum bebeğim :)

    YanıtlaSil
  4. off çantalara bayıldım.acaba ankara hm de var mıdır süslü?

    YanıtlaSil
  5. ay yok anacım.ankara gordion h&mde bunlardan yoktukine:)))ya da ben mi görmedim acaba:)))ama öyle bişey olması imkansız değil mi?:))hep güzel şeyleri istanbula mı istifliolar acaba?

    YanıtlaSil
  6. Bronz makyaj; bebeğim valla ne desem yalan olur geçen gün gittim cepaya bir dolu çanta vardı ama bunları görmedim.Gelmiş midir?Bitmiş ömiydi bilmiyorum.Ama gordıon'a gitme bence bir şeyler bulabilmek istiyorsan Cepadaki en güzeli.
    Gülümse;bebeğim daha o zaman tam oturmamıştı galiba ama şimdi bir dolu ürün var sadece bitmeden alabilmek önemli ya da eline alıp gezdirip gezdirip alamayn kadınları bulup ver bakim benim o falan moduna girmek lazım :)))

    YanıtlaSil
  7. birinci fotoğraftaki deri eteği aldım ben ama bende bu kadar güzel duruyormu emin olamadım bir an! :)

    mor etek te de çok pis gözüm kaldı... bulursam kaçırmam asla...paylaşım için teşekkürler...sevgiyle kal....

    http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Gözdecim;eminim çok güzel duruyordur.Eteğin kesimi çok hoş.Mor etekle ben de aşk yaşıyorum şu sıralar aklımda bir de camel bi etek var onu bulamazsam eğer bu diğer alternatif olacak benim için.Ama işte bulunabilirse :)

    YanıtlaSil
  9. H&M 'de bir ben bişey bulamıyorum sanırım büyük bir hevesle gidip elim hep boş dönüyorum bir türlü açılış yapamadım :( kataloğlarda ve netten bakıp beğendiklerimi bitürlü bulamıyorum ne zaman gitsem ya kalmadı deniliyor yada bu ürün bize hiç gelmedi diyorlar:( en yakın zamanda tekrar bi İstinye park yapıcam inş. o zaman bulurum :)Güzel tercihler yapmışsın cnm güzel bir post olmuş ellerine sağlık süslüm :)

    YanıtlaSil
  10. Tatlım spor ceket ve Cambridge model benzeri çanta çok hoşuma gitti ama ben ne zaman h&m'e gitsem hiçbir istediğimi bulamıyorum :(( çok zevkli ve ilham verici görseller hepsi canım benim paylaşımın için teşekkürler ;))


    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  11. Miniko;evet canım ama ben söylüyorum işte ürün bitmesinden çok problem;eline alacakmışcasına alıp gezdirip ürünü alakasız bir yere bırakanlar!
    Betwin us; Ben de bulamıyorum malesef.Hele çantalar için ya hayal kırıklığına uğruyorum minicik çantalar çıkıyor karşıma ya da rengi kalmamış oluyor :(Rica ederim sizin her iki blogdaki görseller asıl kusursuz ve harika zevkle okuyorum her bir cümleyi :)

    YanıtlaSil