Blog Sakinleri

14 Kasım 2011 Pazartesi

Krem karamel yaptım :)





      Paketin içerisinde hazır karamel sosu ve 500 ml süt ile pişirilecek olan kreması var.
    Hazırlama sırasında içerisine istenirse bir yumurta sarısı ekleniyor. Ben ekledim,daha yoğun ve güzel bir kıvamı oldu.Yumurtanın sarısını çırparken azcık süt koyarak çırptım ve çok sıcak değilken ocaktaki karışıma yavaş yavaş ekledim.
      
      Kahvesiz yapamayan ben ,yanında bir de tatlı olursa daha ne isterim :)Makyaj ve moda yoğunluğunda olsa da bloğumda hayatın içinden bir çok şey var :)Benim gibi üşenip şimdi karamel falan yapamam diyenler için harika bir seçim olacak.Hepimize afiyet olsun ;)
P.s: Tatlıları aç karna yerseniz hem alacağınız keyif bir başka olur hem de yeme ihtiyacınızı büyük miktarda durdurur ;)

13 yorum:

  1. ayy senin pembe fincanini sevsinler :) sana geliyorum cnm banada ayir :D

    http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Gel bitanem hazırlarım hemen sana da :)

    YanıtlaSil
  3. ama bu yapılmazki şimdi :((
    oğlum için yaptığım, fırından şimdi çıkardığım dumanı üstünde, damla çikolatalı keki bile yemezken bunaa nasıll dayanırımmmmmmmmmm..................

    YanıtlaSil
  4. Ahh canım ya ama bunu yiyebilirsin.Karamelini koyma sütlü tatlının kalorisi az zaten bence yemende sakınca yoktur.Kek hamur olduğundan ben de dikatli yer ya da hiç yemem ama bunu aç karna yersen hem tok tutar hem de nefsini körler :)

    YanıtlaSil
  5. Ayy cok canım istedi simdii:) Napsam gidip markete alıp gelsem mii:)

    Fincanını seveyim senin ayrıca:*

    YanıtlaSil
  6. Ben de seni severim :)Bi de kocaman öperim :)Git al bebeğim iki dk da oluyor hem de çok uzun süre beklemesine gerek yok daha da üşenirsen al gel pastaneden ;)Mis gibi de bir kahve ohhh ...Tam akşam sefası :)

    YanıtlaSil
  7. Canımmmm teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  8. Ellerine sağlık tatlım nefis gözüküyor krem karamele bayılırım ben :)) yumurta iyi ki koymuşsun canım tat olarak bence krem karameli çok tamamlıyor, yanına da mis gibi kahve mmmm şu anda orada olmak vardı diyorum başka bir şey demiyorum :))))

    YanıtlaSil
  9. fincanda tabakta çok şeker:)) ne hamarat hatunmuşsun sen süslü afiyet olsun

    YanıtlaSil
  10. Gizemcim : Kahve ve krem karamel harika oluyor hakkaten :)Ama senin tariflerinde çok güzel ,özellikle bir kahve makinası videon var ki bayılarak izliyorum hep :)
    rengarenkdaphne;Yok bebeğim hamarat mıyım?Çok sayılmaz ama kolay bir şey.Puding gibi farzet hemencecik hazırlanabiliyor.

    YanıtlaSil
  11. Gizemcim : Kahve ve krem karamel harika oluyor hakkaten :)Ama senin tariflerinde çok güzel ,özellikle bir kahve makinası videon var ki bayılarak izliyorum hep :)
    rengarenkdaphne;Yok bebeğim hamarat mıyım?Çok sayılmaz ama kolay bir şey.Puding gibi farzet hemencecik hazırlanabiliyor.

    YanıtlaSil
  12. Αpprеcіation to my fathеr
    whο tolԁ me about this blog, this webѕite is in fact amazing.
    Stop by my web site : payday loans no credit check

    YanıtlaSil