Blog Sakinleri

22 Mart 2012 Perşembe

Alıx Avıen 276

   Uzun zamandır mint yeşili,su yeşili,ördek başı yeşili,nane yeşili derken,yeşil ve tonları çok popüler.Ben de bu akımdan fazlaca etkilenenlerden biri olarak sıra sıra,neredeyse piyasada olan tüm bu tondaki ojeleri satın aldım.
  En son Cosmetica indiriminde gönlümü çalan,görünce "İşte bu!" dediğim Alix Avien 276 karşınızda ...

  Rengi ilk fotoğraftakine eş değer.Bazen flaş yüzünden renk tam tonu çıkmayabiliyor fakat ilk fotoğraf dediğim gibi eş değer renkte.

  Fiyatının ucuzluğu dışında ,Alix Avien fırçalarını seviyorum.Tırnağıma bir kaç hamlede ojeyi sürmek büyük mutluluk.Hele ki sağ elime sıra geldiğinde...


  Bu güne dek aradığım tonu bulamamıştım.Ya çok yeşilimsi ya da çok mavimsiydi.Ama 276 tam anlamıyla Mint :)Tırnağımda kalın tek kat oje var.

  Tabi her zamanki gibi açık tonlu baz ojemi de sürdüm.Tek katta renk veren ve dalgalanma yapmayan oje bulmak zor.

Tamamen şans eseri ve birden bire bu ojeyle tanışmış olsam da ,kısa sürede sevdim ve bitireceğime şüphe yok :)

Çekilşe katılmadan olmaz tık tıks

14 yorum:

  1. harika bir renk bu bende kullanıyorum bayılıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlı ,eminim sana da çok soran oluyordur,ojenin markasını,numarasını ...

      Sil
  2. flormar 424 ü de dene..o da çok güzel ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle muhteşem :)İlk çıktığı an itibariyle 2 şişe bitirdim :)Biraz daha kullanırsam etrafımdakiler tırnaklarımı sökecekler diye korkuyorum :)Görmekten bıktı yanımdakiler :)

      Sil
  3. renk güzel tırnaklar güzel daha ne olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum güzel,bakış güzel,yazan tatlı daha ne olsun <3

      Sil
  4. bende almıştım daha önce buna benzer bir rengi aynı mı bilmiyorum ama hala elim gitmiyor bu renklere siyah bordo falan kullanıyorum daha çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebeğim öyle oluyor.Benim de tırnaklarıma yapıştı bu renkler :)Ama önemli olan o gün iyi hissetmen sen sevdiğin ojeleri sür yoğunlukta ama bu güzellikleri de unutma ara sıra değişiklik olur <3

      Sil
  5. ayy adına çok sevindim canım.minicik bir ooje bile bizi nasıl mutlu ediyor di mi :)) renk sende çok güzel durmuş,güle güle sür .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl.Bazen hiç bir şey almasam marketten aldığım eticin ile mutlu oluyorum delice di mi :))Teşekkürler bebeğim güzel bakan gözler güzel görüyor <3

      Sil
  6. Aynen bende geçen hafta watsons a uğradığımda gözüme çarptı ve bu ojeyi gördüğümde aslında uzun zamandır aradığım renk buymuş dedim. Harika bir renk sana da çok yakışmış gerçekten. Böyle düzgün manikürlü ellerde oje postlarını okumak daha bir keyifli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi canım ya,diğerleri ya çok yeşilimsi ya da çok mavimsi :)Ne güzel yorum yazmışsın,teşekkür ederim çok naziksin kuzum.Yamuk yumuk sürerim azcık ama uğraşınca bir nebze düzgün oluyor işte.Ojeyle tüm tırnaklar güzel :)

      Sil
  7. Çok güzel tam senin tarzın :)

    YanıtlaSil