Blog Sakinleri

9 Mart 2012 Cuma

FLORMAR 319 VE CHISSA 205


Chıssa ojeyi bir süre önce almıştım ama tırnaklarım minicik olduğundan sürmek içimden gelmiyordu.Biraz uzamış tırnakları kimyasala boğdum desem yeridir :)Ne olduklarını şaşırdılar ...
Önce iki hatta üç kat Flormar 319 sürdüm.Bu ojeyi çok seviyorum ve her kızın dolabında siyah düz bir elbise,beyaz gömlek nasıl olması gereken klasik parçalardansa bu oje de öyle :)

French yapmayı hepimiz seviyoruz ve ben bu ojeyi alta beyaz sürmeden french ojesi olarak kullanıyorum.En güzel yanı da diğer elinize sürme işlemini bitirir bitirmez ikinci kata geçebiliyor olmanız.


Dalgalanma ilk katta oluyor fakat ikinci hatta üçüncü katı sürünce pürüzsüzleşiyor.Chıssa içinde minik simler olan seffaf bir oje.Ama simleri pütür pütür ele gelen cinsten değil.

 Tırnağınıza dokununca simleri hissetmiyorsunuz bile,tırnak yüzeyi dümdüz oluyor.Eminim çıkartırken de uğraştırmayacak.Chıssa ojeler 1 liraya satılıyor.Bulursanız mutlaka  alın.
Sevgiyle kalın ;)

6 yorum:

  1. Çok şeker olmuş :) bende alix in 301 no lu ojesini bu şekilde değerlendirebilirim bak :)

    YanıtlaSil
  2. simler hareket katmış,çok sevdim canım

    YanıtlaSil
  3. uzunincekivircikk; Canım bronz tende 301 ne de güzel duruyor değil mi?Evet onun üzerine de kullanırsın hatta tek şetir sürünce de farklı,güzel bir şey oluyor :)
    Aycelce Hayat;Canım bulursan al mutlaka <3

    YanıtlaSil
  4. Siyahın üzerine de çok güzel olur o kırmızı. Kırmızının üzerine de ayrı güzel olur. Sevdim bebeğim:*

    YanıtlaSil
  5. justuntitled.;bebeğim fotoğraflarda öyle çıkmış aslında çok tatlı bir pembe,gül kurusu gibi chınalarda da vardı aynısından öperims :)

    YanıtlaSil
  6. çok beğendim,çok beğendim!!!

    YanıtlaSil