Blog Sakinleri

14 Mart 2012 Çarşamba

Ojeyle Aksesuar Yenilemece

 Kim demiş oje sadece tırnak cilasıdır diye?Gerek rengi atan yüzükleri boyamakta gerekse soluk küpelerimi baştan yaratmakta kullanıyorum kim ne karışır :)
 Ucuz diye alınan ama rengi çok soluk olduğu için sevmediğim küpelerimi baştan yarattım.Alışveriş denilince kendimi kaybettiğimi de kanıtladığıma göre ,gelelim konumuza :)Bu sezonun gözde renklerinden biri olan mercan ,küpelerime de çok yakıştı.
 Eskiden bırakın takmayı,atsam mı ,birine mi versem diye düşündüğüm küpelerim artık top 10 listemde :)Bu arada claries'ten aksesuar alanlar halimden anlar.Claries ürünleri sırf görüntü.
Küpeleri de aynı,kolyeleri de,yüzükleri de.Ama işte görüntüye her defasında aldanıp alıyorum bir kaç parça . İki damla su değsin,eliniz terlesin hemen yüzüklerin,kolyelerin rengi atıyor.Oksitleniyor ya da renk veriyor.
E haliyle çok severek aldığım ürünleri çöpe atmaya kıyamadım,aldım metal rengindeki ojemle boyadım.Nasıl olduğu tartışılır ama eskisinden iyi olduğu kesin :)
Demekki neymiş?Ummadık oje,gün gelir işine yarar :) Beyin bedavaaa :))

Gelelim bugün ki çekilişimize.Hayatın renklerinden bloğunun sahibesi iki fincan bir de kahve hediye ediyor :)Ne kadar güzel hediyeler değil mi?Katılmak için tık tıks ;)


10 yorum:

  1. eğlenceli ve sonuclar güzel =)

    YanıtlaSil
  2. Kujum supersin ben de ara ara bunu deniyorum genelde siyahi:)) parlaticiyida sari aksesuarlarima kullaniyorum ilk aldigimda kararmasin diye:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebeğim yapmak lazım.Kararan aksesuarlara tek çözüm şeffaf oje ;)

      Sil
  3. waaaaaoowww ben bu fikre bayıldım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım öncelikle hoş geldin aramıza :)Güzel yorumun için teşekkürler,can sıkıntısı insana neler yaptırıyor :)

      Sil
  4. Küpeler harika olmuş, fikir süper, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bebeğim :)Daha neler yapcam ojelerle neler :)

      Sil
  5. süslü'm sen süpersin hatun yaa

    YanıtlaSil