Blog Sakinleri

19 Temmuz 2012 Perşembe

Hello Kitty Terracotta



Terracotta,benim için allık alt tonu olarak oldukça uygun.Pudra olarak kullanılırsa çok daha hoş görünecektir ama buğday tenliyseniz ve hafif bronz görünmeyi seviyorsanız allık altına uygulamanızı şiddetle tavsiye ederim.Tek başına allık olarak kullandığınızda soluk görünebilirsiniz.Ama üzerine çok çok az miktar pembe ya da şeftali tonu allığınızı uygularsanız,sonuçtan memnun kalacaksınız.

Yapısı göründüğü üzere oldukça yoğun.Az miktar kullanmanız yeterli olacaktır.Tersi durumda gün içinde az miktarda olsa yağlanma yapıyor.Diğer hello kitty ürünlerine göre ambalajı daha güzel.Altında fırçası ya da aynası da olsaydı çantamızın  müdavimlerinden olabilirdi.

Son olarak unutmadan belirteyim,kremsi(arko krem gibi) bir kokusu var.Kötü değil ama oldukça yoğun.Kokulara karşı duyarlılığınız,hassaslığınız varsa rahatsız olabilirsiniz.Genel olarak eksikleri olsa da ,  makyaj çantamızda şirin mi şirin kitty görmek için bile alınabilir :)

4 yorum:

  1. Çok toz toz olmuş gibi görünüyor. Ayrıca Hello Kitty ürünleri Paraben içeriyor. Rengi gerçekten allık için soluk ancak bronzer olarak kullanılabilir. Güle güle kullan canım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım paraben içeriyor malesef.Toz toz olmasından başka,çok soluk duruyor.Tabi bronzer sevenler için iyi bir alternatif...

      Sil
  2. Hk'nin kozmetik ürünlerini merak ediyordum,iyiki yazdın cnm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hellokitty ojeyi de yorumladım canım .Blogda yazısı mevcut.Diğerleri de yakında blogda :)

      Sil