Blog Sakinleri

24 Aralık 2012 Pazartesi

Cupcake Desenli Bardaklar/Kupalar

 
Hangimiz cupcake sevmiyoruz ki?Tadının güzeliği bir yana,renkli ve ilgi çekici süslemeleriyle ilgimizi çekmeyi başarıyor.Hele bir de çikolatalı,çilekli olursa mmm enfes!

Tamam tamam sizi akşam akşam tatlı krizine sokmaya niyetim yok :)Ama bu sevimli bardakları görünce alışveriş yapma isteği uyandırabilirim ona göre...

 Real'de başı boş dolanırken karşıma çıkan bu güzelliklere kayıtsız kalamazdım.Aman da siz ne kadar güzelsiniz,sizi eve götürsem benimle gelir misiniz modundayken arkasını çevirdim ve ne göreyim!Aman Allahım önündeki resim neyse arkada da onun tarifi var.

Yetmedi bardakların içinde de çeşitli desenler,yazılar....Hepsinin tasarımına uygun olarak tarif,resim ve yazıları görebiliyoruz.

 Fiyatına gelince;hepi topu 5 lira.Ha açıkçası bu boyutta  bir bardak için(boyutları orta)değer mi?Mantıklı olmak gerekirse değmez ,ama sırf tariften ötürü bile alınabilir.

 Harıl harıl hediye arayışında olduğumuz şu günlerde güzel bir alternatif olmadı mı?Tarifleri rahatça görelim diye özenle fotoğrafladım,kıymetimi bilin :)

 Şaka bir yana Real'de bardak,tabak vs gibi ürünlerde güzel indirimler,farklı hoş çeşitler var.Özellikle değil ama geçerken bir uğrayın ;)

11 yorum:

  1. Cupcake görmekten böğğ geldi ama bunlar çok şekermiş ya..

    YanıtlaSil
  2. Çok şekerler ya :)
    Şirin bi hediye olur yılbaşı için:)

    YanıtlaSil
  3. yaa real izmirde yok :(
    antalyadayken isimli bardak almıştım, sonra tekrar gidip yedeklemek istediğimde de kalmamıştı.Bunlar da bambaşka güzelmiş , cupcake de olsa da yesek yanında bu bardaklarla kayfe çsek faalann. acıktım mı ne :)

    neyse ben de mimin var canım.

    YanıtlaSil
  4. neden izmir'de real yok amaaa:(

    YanıtlaSil
  5. Harika bunlar. Fırsat buldukça Real'den bu tarz alışverişler kaçınılmaz oluyor.:)

    YanıtlaSil
  6. Ay bunlara bayildiiiiiim bittiiiiim nasil uyurum simdi beeeen kesin istiyorum bunlardaaaaan insallah bursadakinde vardir yada kalmistir diyeyim of yaaaaa aklim kaldi heeee cupcakeli masa ortusu aldiydim paylasicam onuda bunlardan ne guzel takim olur he mutfagi cupcakele donaticam:-) paylasimin icin cok tesekkurler canim bunlara kavusmayi basarirsam:-) yazarimsana bende fotolayippaylasirim insallah boyle ah ah gece gece icim gitti ya

    YanıtlaSil
  7. bana da fiyatı iyi gelmişti bu sevimliliğe göre boyutunu algılayamadığımdan belki de:))

    YanıtlaSil
  8. Waoowwww bayıldımmm öldümmm bittiiii :)))
    Fiyatı da çok çok uygunmuşş hemen almak istiyorummmmm derhallll :D

    http://obenimdunyammm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Ben de English Home'dan cupcake pano aldığımdan beri mutfağımı cupcake desenleriyle süslemek istiyorum. Bunlarda güzel bir seçenek. Bakalım ben ne zaman başarılı olacağım :)

    YanıtlaSil