Blog Sakinleri

11 Eylül 2013 Çarşamba

Glıss Ultımate Repair Şampuan Sorunsalı

 
 Gliss Ultimate Repair görür görmez aldığım ürünlerden biri olmuştu son zamanlarda.Fakat iki ayı aşkın süredir kullanıyorum ve acayip şekilde yumak yumak saçlarım dökülmeye başladı.Önceden de dökülüyordu ve uzun olduğundan az miktar bile saçım dökülse gözüme çok geliyordu ama bu dökülme öyle böyle değil!

  Annem de ben de kullanırken kokusuna bayılmıştık,saçı yumuşacık yapıyor,kolayca taranır hale getiriyor diye sevinmiştik ama sanırım tekrar tekrar almakla büyük hata yaptık.

 Evde daha bitmemiş iki şampuan bir sıvı saç kremi duruyor.Kullanmaya başladığım ilk ay saçlarıma bayılmıştım.Bir ayı geçince baktım ki saçı kolay yağlandırıyor,ikinci ay saçlarım gittikçe azalmaya başladı ;şimdi kullanıp kullanmamakta kararsızım.

 Başka etkilerden de saçlar dökülebiliyor ama hem annem hem ben bu durumdan şikayetçi olunca şampuanda suç bulduk.Kullanıp aynı durumu yaşayan var mı?Sanırım en güzeli babam gibi zeytinyağlı sabun getirtip kullanmak :(

***Hediye çekilişine katılmadınız mı hala?

27 yorum:

  1. Mevsimsel dökülme dönemine denk gelmiş olabilir saçlarınız. Ben Gliss'ten memnun kalmıştım. Ama sizin kadar uzun süreli kullanmadım.

    YanıtlaSil
  2. Sürekli kulanım da çok yakın bir arkadaşımda aynı sorundan söz edince hemen bırakmasını ve içeriğinde sls olmayan ürünlere yönelmesini tavsiye etmiştim. İşe yaradı. belki öyle belki değil, saç diblerin formülünden yorgun düşmüştür biraz daha doğala yönlen bakalım ne olacak?

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerik ne kadar da önemli.Doğal içerikli şeyler kullanmak lazım.Bir süre sonra ne kullanırsak kullanalım saçlar alarm veriyor ve değiştirmek gerekiyor.

      Sil
  3. Görünce yazmadan edemedim. Benim saçlarıma hiç yaramadı bu şampuan, nefret ettim. Kabarık, düzleştiriciyle bile şekil almayan, çok dökülen saçlarım oldu bu şampuandan sonra. Farkedince bıraktım hemen, kışın kazaklarımı yıkamayı düşünüyorum kalanıyla :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki bazı saç tipleri için faydadan çok zararı oluyor.Kazakları şampuanla yıkamayı denemiştim hiç ben de yapabilirim :)

      Sil
  4. ben hem bu seriden hemde yeni seriden kullandım aksine saçlarım dah agüzel parladı ve kolya şekil aldı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu kişi memnun görünüyor ama uzun süre kullanınca saçı tuhaflaştırıyor bence

      Sil
  5. Gliss in bütün şampuanları uzun süreli kullanimda bu etkiyi yaratiyor. Bende de ayni sorunlar oldu arada bi kullaniyorum sadece

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk aldığımda memnundum ama zamanla istediğim etkiyi göremez oldum.Demek tüm serileri öyle.

      Sil
  6. canım annemde de aynı sorun olmuştu, bence de bir süre bırakmakta fayda var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın canım.Uzun zaman kullanılan şampuanlar eninde sonunda böyle oluyor galiba.

      Sil
  7. Bende de aynı durum oldu ultimate repair serisinde. Bayılıp hepsinden ikişer ikişer aldım indirimdeyken. Birinci kutudan sonra saç derimi mahvetti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o indirimler yok mu:Ben de stoklamıştım.Bir de roaccutane kullanıyorum zaten saç derim hassaslaştı...

      Sil
  8. Ben de yaşamadım böyle bir sorum.Ama sık şampuan değiştiriyorum. Belki de ondan fark etmedim.Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ara sıra farklı şampuanı denemekte fayda var galiba.Canım çok sağol.

      Sil
  9. alalal herkesde ayni sorun varmis benim pek dökülmüyor ama korktum suan :( ben de bu ürünleri kullaniyordum fakat kahve renkli olanlari aldim suan baya memnunum aslinda

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahverengi kutulu olanını denememiştim bir d ona mı baksam.Gerçi içerik aynı nihayetinde de...

      Sil
  10. Canım market ürünleri hiç belli olmuyor, ben genelde kullanmaya korkarım ama bu yaz yazlıkta mecburen annemin panten prov boyalı saçlar serisi şampuan ve saş kremini kullandım, dökmediği gibi yumuşacık yaptı, boyalı işlem görmüş taranmayan saçlarım kolayca tarandı vs resmen tatilde kurtarıcım oldu..Eğer saçların işlem görmemişse Tresan yada Otacı nın ısırgan otlu şampuanını öneririm, cidden dökülmeyi kesiyorlar ama biraz sertleştiriyorlar..Birde market şampuanlarında sanırım en iyisi Loreal, çoğu kadın memnun, eğer illa market şampuanı alacaksan saçımda dökülmesin istiyorsan içine birkaç damla çam terebentin yağı kullanabilirsin...Eğer dökülmen korkulacak düzeydeyse eczane şampuanı olarak Poliphin'i tavsiye derim bir dönem serumuyla beraber kullandım hemen kesmişti dökülmeyi, Bioxcin vs kullandım onlarda iyi ama Poliphin kadar başarılı bulmadım...Birde çok dökülme varsa yaş karışımı+bepanten+evigen ampulle hft da 1 maske yap, inan bana çoğu pahalı şampuandan daha çok sonuç veren bir karışım...Saç konularında ailemdede dökülme olduğu için expert sayılırım, umarım yardımcı olmuşumdur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım öyle haklısın ki.Güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Market şampuanı almak pek doğru değil.İçeriği daha temiz görünen şampuanları kullanmak lazım:Sonuçta biz kadınlar için saç çok önemli.Gerçi erkekler için de öyle ama biz saç kaybı yaşayınca daha farklı bir depresif duruma giriyoruz malesef.Tavsiye ettiğin şampuanı duymamıştım hiç ama eminim etkisi güzeldir.Bir süre daha dökülme durmazsa deneyeceğim.Çok bilgilisin bu konuda anlaşılan ve tavsiyelerin için tekrar teşekkürler.
      Kucak dolusu sevgiler,

      Sil
  11. Ben 6 aydır Prominoxil kullanıyorum. Eczaneden alıyorum. Fiyatı market şampuanlarından çok farklı değil ve çok memnunum. Yağlanma, kepeklenme vs hiçbir sorunum kalmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımda denemek var aslında.Etkisini çok merak ediyorum.

      Sil
  12. ARKADAŞLAR BEN BU ŞAMPUANDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT YORUMLARINIZI GÖRDÜKTEN SONRA KORKTUM :/ NAPSAM Kİ BİLEMEDİM OFFF

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bence al bir dene.Ama öyle indirme kapılıp 2 3 tane değil.Bir tane al ve dene.Memnun kalırsan tekrar alırsın nasıl olsa :)

      Sil
  13. Saçı şampuansız yıkamak en güzeli... Ben hatay defne sabunu kullanıyorum, inanılmaz güzel. Sabundan sonra saçı nemlendirmek isterseniz saç bakım yağı uygulayabilirsiniz. Tamamen doğal saç bakım ürünlerine gözatmak isterseniz http://www.moshosgarden.com/dogal-urunler/sac-bakim-urunleri/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle!Ama saç alışma süresi boyunca şekil almıyor diye okumuştum.Bir süre zorluğu oluyor sanırım ,sonrasında saçlar yeniden doğmuş gibi canlanıyor.İş güç olmasa,evde olsam denemeyi istiyorum.

      Sil
  14. Valla ben çok memnunum. Hızlı yağlandırdığı doğru ancak iş gereği zaten her gün yıkadığım için sorun olmuyor. Bu şampuan benim saç rengimi koyulaştırıp saçlarımı daha kalın telli gösteriyor.

    YanıtlaSil