Blog Sakinleri

18 Aralık 2013 Çarşamba

Göz Altı Morluğuna Çare:Patates

Göz Altı Morluğuna Çare:Patates-göz altımorluğuna ne iyi gelir-göz altı torbası-göz altı morluğu

 Zamanında bir gazetede okumuştum gözaltı morlukları az su içmekten olur derler ama size neden olduğundan değil nasıl geçeceğinden söz etmek istiyorum.Çoğumuz sallama çay poşetlerini ılık suya koyup çıkartınca gözlerde bekletmenin iyi geldiğini,şişlik ,morluk aldığını biliriz ama şimdi size çok daha farklı bir şeyden bahsedeceğim.

 Okuduğum yazıya göre;İspanyol kadınlar yorgun geçen gün sonu ya da uykusuz gecelerin sabahı mor göz altlarından kurtulmak için patatesi dilimleyip göz altına koyduktan sonra 10 dakika bekletirlermiş.Böylece göz altları daha aydınlık bir görünüme kavuşurmuş.Bir çoğumuz yoğun iş tomposundan vs kendimizi ihmal ediyoruz ama bu yöntem oldukça basit.Deneyelim bakalım işe yarayacak mı?

*Kış Alışverişi için tık tık
*Hediye çekilişim için tık

4 yorum:

  1. kim demis az su icinde morluklar olusuyor diye ? yolla bakim onu bana :)) ben günde 2-3 ltre su iciyorum ve bendede var.Bu irsi oldugu icin malesef bircogumuzda oluyor bendeki gibi.Ben bugüne kadar salatalarmi koymadim,buzlar,cayposetleri vs vs ama nafile :( fayda etmedi simdi cok cok iyi bir kapatici ile kapatiyorum hic gözükmüyorlar :) ama birde patatesleri deniyelim bakalim :))

    YanıtlaSil
  2. mrb. bende aynı konudan şikayetciyim ve önerinizi dikkate alıcam.En kısa zamanda da denicem. ama güzel gül arkadaşımızın da yorumunu okudum ve kulladığı kapatıcının markasını öğrenmek istiorum denemem lazım :)) teşekkur ederim bilgiler için...

    YanıtlaSil
  3. denemek lazım... Yoksa aydınlatıcı ile nereye kadar :)

    YanıtlaSil
  4. İşe yarar ama insan içte ne yerse dışta odur Su eksikliği en önemli neden. Bol su içmek gerek

    YanıtlaSil