Blog Sakinleri

11 Aralık 2013 Çarşamba

Yeni Yıla Hazırlık;Saç,Makyaj vs

 #Newyear #Wallpapers 2014
 Bir çoğumuz şimdiden yeni yıl gecesi planımızı yaptık;iş kıyafet,makyaj ve aksesuar seçimine kaldı.
cute hairPlanning to wear a halter dress? Pull up your hair into a twisted bun à la Amanda Seyfried.
Tabi bana sorarsanız işin en önemli kısmı saç ve makyaj.
You've heard of the mohawk and you've probably heard of the undercut trend, but this braided look on Kate Bosworth is something completely new.
 Çünkü ne kadar güzel bir kıyafet giyerseniz giyin;saç ve makyaj o kıyafeti taşıyamıyorsa istenilen şıklığa ulaşmış olmayacaksınız.
 ❀ Naeem Khan Pre Fall 2012 ❀ http://www.maviruj.com/naaem-khan-kokteyl-elbiseleri-tasarimi.htmlKokteyl Elbise Modelleri 20132013 Elbise Modelleri   Zuhair Murad
 Şıklık denilince nedense herkes ışıltı,parıltı algısına giriyor ama şunu söylemekte fada var;pullu payetli giyinip üzerine bir de sim dolu,yoğun mu yoğun gözler,kıpkırmızı dudaklar eklenince çam ağacı gibi ışıl ışıl oluyor ve iyi değil kötü anlamda dikkatleri üzerimize topluyoruz.
Life can never have too much glitter :) -P.S.
  Benim tavsiyem ;gözlerde yoğunluk varsa dudakları ve allığınızı biraz daha hafif bırakın;saçlar çok abartılıysa makyajınızı sadeleştirin,kıyafet şıkır şıkır payetli,pullu ise makyajınızı da saçınızı da abartmaktan kaçının.
i like the eye shadow
  Tabi nacizane fikirler bunlar.Kendi göz zevkime dayanarak söylüyorum hepsini.Şimdi görsellerden ilham alma vakti. 
Natural but yet forcing. She loves her dark lipstick. Maroon lipstick to her, she feels it emphasizes her malice look. Eyeliner adding powers to her eyes. By one gaze she can make you fall to your knees and beg for mercy. Mascara to enhance power to her eyes. Simple touch of red blush to enhance her pale skin.Sexy makeup///////////////
  Hangimiz yeni yıla bordo,kırmızı,şarap rengi ruj sürerek girecek?Ya da doğru soruyu sorayım;kim yeni yıla bordo,kırmızı,şarap rengi ruj sürmeden girecek :) ?
Deep berry lip for fall

**Görseller pinterest.com.

2 yorum:

  1. Sanırım bol simli bir yılbaşı olacak benim için de

    YanıtlaSil
  2. ben bordo ruj süreceğim aynen dediğin gibi :))

    http://secilll.blogspot.com/

    YanıtlaSil