Blog Sakinleri

15 Nisan 2014 Salı

Ne Giydim?Siyah Deri Etek&Beyaz Gömlek

  Havalar bir sıcak bir soğuk seyrederken,etrafımda hemen hemen herkes hastalandı.Çoğumuz kışlıkları hurçlara koyup kaldırdığımızdan ,el altında yalnızca ince kıyafetler kaldı.

 Hal böyle olunca akşam ayazında,sabah esintisinde üzerimize alacağımız şal harici pek bir şey yok dolaplarda.
Geçiş mevsimlerinde de hastalıktan kurtulursak daha da olmayız vesselam!O yüzden iki güneş görüp kısa kollularla sokağa çıkmayın.Sonra bir baş ağrısı,burun tıkanıklığı derken 3 gün rapor,battaniye altı terlemeler...
Gömlekte nedendir bilmem detay seviyorum.Düz renk olabilir ama mutlaka yakasında,cebinde,kolunda bir şey olmalı.İyi ki almışım dedim hem etek hem gömlek için.İkisini de severek kullanıyorum.Gömlek yurt dışından,etek ınstagram'dan.Fotoğraflara tıklayarak eteğin muadiline,gömleğin satıldığı siteye ulaşabilirsiniz.
                                                    Etek:Instagram(kokoshebutik)
                                                    Gömlek:Lovelyshoes.net

4 yorum:

  1. ben cok severim deri etekleri, uzunlugu da ideal :) yakismis!

    YanıtlaSil
  2. gecen sene cok gözüm vardi bu modelde bir deri etekde.Hatda H&M de görmüsdüm cok begenmisdim ama kalcali oldugum icin yakismamisdi simdi denedim üzerime oturdu istedigim gibi yani zayifladigim icin tekrar cok cok mutlu oldum.Bu arada sende fistik gibi görünüyorsun cok yakismis kombin birbirine ama keske o güzelim yüzünü görebilseydim :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar şık olmuşsun! Gömleğin yaka detayına bayıldım:)

    YanıtlaSil