Blog Sakinleri

30 Aralık 2011 Cuma

Bugün ne giysem büyük gala ve kazanan


Kızlar ekrana !Büyük gala başladı.Bakalım kim kazanacak ?


Tüm bunları düşünüp,programı ilerken ,herkes gibi benim de bir favorim vardı ve ne tesadüf ki o kazandı :)Bu kızı Adana'dan 2.5 liraya kıyafet bulan kız olarak görür görmez aklıma kazımıştım ve emindim o günden berş kazanacağına.Bu kızı daha çok göreceğiz .Duruşu,bakışı,ayrı bir havası var .Yasemin meler ;

4 yorum:

  1. ayyy dolapperim biraz önce kırmızı pelerinlerle ilk girişlerini gördüm de onlar neydi öyle yaa,bi de ben şıkım diye podyuma mı çıkmış bunlar???daha detaylı bakamadım,detaylı incelemek lazım şimdi ekrana dönüyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Bebeğim sorma :)Sunucu seçimi yanlış bence,her şey mükemmel olcak dendi ,çok şişirildi ,tamamen acemice.Demin Tuğçe Kazazın eteği kaldı merdiven köşesinde :)Çekti çekti gelmedi falan :)

    YanıtlaSil
  3. oofff yaa kaç gündür bunu bekliyordum ben, eşim film koydu, ona dalmışım, filmimiz bitti bi baktım, bitiş müziği çalıyor, yarın kesin tekrarını verirler,

    annesiyle yarışan bi kız vardı arzum onana benzeyen o mu kazandı??

    süslüm az rapor verr :))

    YanıtlaSil
  4. Ya ben de izleyememiştim. Sonucu çok merak etmiştim. Çok güzel bir post olmuş. Kız hayal meyal aklıma gedi. Kaşı gözü güzel gerçekten:) Kapılabilir hemen:)

    İyi seneler bitanem:))

    YanıtlaSil