Blog Sakinleri

11 Mart 2012 Pazar

KERASTASE SAÇ ÜRÜNLERİ

 
Uzun zamandır saçlarımı sağlıklı şekilde uzatmak için uğraşıyorum.Gerek tarak,gerek şampuan ve serumlar olsun her şeyi özenle seçip alır oldum.Saçlarımı çok sık düzleştirdiğim ya da fön çektirdiğim için bu tip bakım ürünlerine ihtiyacım oluyor.Dalgalı olan saçlarımı doğal haliyle kullanamıyorum çünkü kuru ve sertler.
 Bu nedenle ya kabarıyorlar ya da kolay şekil almıyorlar.Bir süredir bu ikiliyi kullanıyorum.Saçlarımı iki ayda bir kestirdiğimden daha önce bahsetmiştim ama yaklaşık 3 buçuk aydır makas değdirmedim :)Saçlarım kırılmadı mı?Minicik bir kaç tane çatal var tabi ama eskisine oranla devede kulak denecek kadar az :)Kesinlikle saçlarım eskisine göre daha sağlıklı ve parlak :)


Resistance Ciment Thermigue Vita Ciment Topseal 125 ml
Benim kullandığım ürünler TERMİK ÇİMENTO(sağda) ve KUVVET BANYOSU.Biri şampuan ,diğeriyse bakım kremi olarak düşünelim.Termik çimento(Sağda) Durulanmayn bir bakım ürünü.Banyo saonrası saçlarım hafif nemliyken uygulayıp,tarıyorum.Isıyla beraber saçı korumaya geçiyor ve saçlarım hem yumuşacık hem parlak oluyor.Hani düzleştirici sonrası bir kuruluk,kabarıklık ,elektiriklenme olur ya inanın eser yok :)Saçı ısıya karşı korumasının yanı sıra,bakım da yapıyor.
Gelelim kuvvet banyosuna; ben ürünü şampuan niyetine kullanıyorum :)Saçlarımda bir kaç dakika bekletiyorum ve duruluyorum.Saçı dalgalı ya da kıvırcık olanlar bilir;banyo sonrası dolaşmış saçları açmak işkence gibidir.Bu iki ürün sayesinde hiç uğraşmıyorum desem yeridir :)Zaten banyosa kuvvet banyosunu uygulayıp duruladıktan sonra,yumuşaklığı hissediyorsunuz.Ucuz diye saçımızı daha çok yıpratan ürünlere para harcamaktansa ,kaliteli ürünler almalıyız.Saçlarımız önemli...
Ürünlerle alakalı önceki yazılarımı okumak için ;
ve

Bu tarz bir ürün arıyorsanız şiddetle tavsiye edilir ;)

6 yorum:

  1. tatlım,bu iki ürün nasıl kullanılıyor sanırım maske tarzı bişey:)

    YanıtlaSil
  2. Özgecim hemen ekliyorum yazıya ;) <3

    YanıtlaSil
  3. valla saçlarım benim için de çok önemli ama düzleştiriciydi maşaydı derken bakıma ihtiyaçları şart.Kerastase hiç kullanmadım ama güzel yorumların için listeme ekleyeceğim.

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler canım,ilk ürün tam benlik gibi görünüyor,seninki gibi dalgalı saçlarım ya düzleştiriyorum yada maşa yapıyorum ikiside yıpratıyor zaten,deniycem:)

    YanıtlaSil
  5. Ayselcim;Senin açların düz ve sağlıklı görünüyor bebeğim ama kuruluk ve kırılma,yıpranma varsa denemelisin ;)

    Özgecim;Memnun kalacaksın bebeğim.Bir de benden söylemesi serum kullanıyorsan ya da bakım yağı bir yandan onları da eksik etme.Kuru saç her daim neme ihtiyaç duyuyor malesef :(Dlgalı saçları normal halinde kullanmak benim için zor ama nemliyken tepeden topuz gibi sarıp,kurumasını bekliyorum.Açınca çok hoş oluyor ;)<3

    YanıtlaSil
  6. Benim de sert dalgalı saçlarım var, ben de denesem iyi olcak galiba :)

    YanıtlaSil