Blog Sakinleri

29 Mayıs 2012 Salı

Garnier BB Krem



 Bu sıcak yaz günlerinde fondoten kullanmak ızdırap gibi geliyor.BB kremler yurt dışında ,özellikle Asyada çok popüler olsa da ülkemize gelmesi biraz geç oldu.Ne demişler geç olsun güç olmasın.

 Bizimki de o hesap :)Garnier BB kremi denemek istiyordum,ben almadan gönderdiler sağ olsunlar. Garnier Türkiye ekibine teşekkürler.


 BB krem yoğun nemlendirme özelliği ve olan kremlerden.Bundan dolayı karma ya da yağlı ciltler için pek uygun olacağını sanmıyorum.Ama kuru ciltler günlük krem gibi istenilen her an rahatça kullanabilirler.

 Tabi bu demek değil ki yağlı ya da karma ciltliler kullanamaz.Sadece miktarı abartmamak lazım.Zira kremden mercimek kadar aldığınızda geniş alanlara yayılabiliyor.


Yüzünüzde lekeler,izler ,büyük sivilceler varsa kapatıcılığı size yeterli gelmeyecektir.Krem gün içinde cildi daha canlı ve ışıltılı gösteriyor ama fondoten etkisi yok.Zaten BB kremlerin amacı da bu değil.

Sürüldüğü an itibariyle kızarıklıkları geçirip cilt tonunu eşitlediği doğru.Kokusu güzel ürünlerden.Yapısı daha hafif olabilir ya da karma/yağlı kuru gibi cilt tiplerine göre ayrıştırılabilir.


 Bendeki açık ton.Sakın bembeyaz olanlar denemeden almasın.Buğday tenliler için ideal renkte.Ne çok koyu ne açık.Kısacası üründen mucizeler beklemeyin.

 Yüzünüzde lekeler,izler yoksa,yoğun kapatıcılık isteğinde değilseniz,cildiniz çok yağlı değilse,renkli nemlendirici kullanmayı seviyorsanız,içeriği doğal ürün arayışındaysanız bir de Garnier BB Kremi deneyin.

Fiyatı 18-20 lira arası değişmekte ;)

                      Siz hala SATIŞ BLOĞUMU görmediniz mi?Tık tık

23 yorum:

  1. bende merak ediyorum doğrusu bu mucizevi denilen kremi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek mucizevi denilemez ama yaz için kullanışlı :)

      Sil
  2. Bende numunesi vardi ve cok begendim, kesinlikle almayi düsünüyorum. Ama bence yagli ciltler uzak durmali, cok parlak ve nemli duruyor, veya en azindan yazin icin pek ideal degil gibime geldi, ama tabii tek bir kere kullandim, orjinal boyunu aldiktan sonra yorum yaparim artik ; )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın.Kuru ciltlere daha uygun.Yaz için daha rahat kullanılabilir gibi çünkü kapatıcılığı yok denecek kadar az ,sadece canlılık veriyor.Tabi kışın da solgun görünmek istemeyenler için ideal .

      Sil
  3. İşte aradığım şey diyebilirim.:)
    Fiatı ne peki.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı indirimler olunca 18 falan olabiliyor ama normali 20 olması gerek.Canım mutlaka alacaksan açık ton olanını al ;)

      Sil
  4. benim çok merak ettiğim bir krem aslında ir ürüne inanmam ve meth edildiği kadar iyimi alsam memnun kalırmıyım bilemiyoorum iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Renkli nemlendirici kullanmaya alışık olanlar eminim çok sevecek.Ama kapatıcılık beklentisi olanlar için yeterli değil.

      Sil
  5. ben de kullamdım hıc reklamlarda kı soylenenler gıbı degıl
    hıc fark gormedım .yuzumde sıvılce ızlerı ve guneş
    lekerım var bır haftatır kulanıyorum hıc degışıklık yok .

    YanıtlaSil
  6. merhaba. bb garnier'in yağlı cilt tipi için olanıda çıkmış. ama türkiye'de yok belkide hiç gelmez.

    YanıtlaSil
  7. merhaba garnıer bb kremin yağlı/karma cilt için olanıda çıkmış ben aldım 16 yaşındayım kullanmam doğru olurmu acaba siyah noktalarım var burnumda ve çenemde acaba sivilce yaparmı yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)Öncelikle yorumun için teşekkürler,ürün ehr ciltte ayrı etki yapabilir.Denemen gerek.Benim cildim karma olmasına rağmen,her hangi bir yağlanma,sivilcelenme yapmadı.Ama yaşın itibariyle sende sivilcelenme yapabilir belki,bilemiyorum.Mağazada,işini bilen bir görevliye danışman daha iyi olacaktır ;)

      Sil
    2. Yagli ve karma citler olanini nerden aldin.benimde lekelerm sivilce var daha arttirir mi bnde 18 yeni girdim

      Sil
    3. Benim kullandığım ilk çıkan seriden.Yani cilt tipine göre olmayan açık ton olan.Ama şimdi her yerde karma/normal cilt için olanı da var.Watsonslarda rahatlıkla bulabilirsin,ben şimdi görmeden ne desem yalan olur görevliler daha fazla bilgi verecektir.Yaşın itibariyle daha fazla sivilcelenmen olduğu bir dönemdesin ve bence öncelikle cildini temiz tut ,kesinlikle fondoten gibi zararlı maddeler kullanma.

      Sil
    4. Evt bende yagli ve karma ciltler olanini deniyecegim tesekkurler

      Sil
  8. ben de kullandım gayet iyi krem. yorum için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. ben esmerim ve bu kremi gözaltım için kapatıcı olarak kullanmak istiyorum ciildim de kuru tavsiye eder misiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle şunu söylemem gerek;yalnızca göz altı için bu tarz ürünleri tavsiye etmem.Çünkü bu ürünler genel anlamda yüz için olduğundan uygun olmayacaktır.Göz altı bölgesi yüze göre kat be kat daha hassas yapıdadır.Bu nedenle riske atmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Göz altı morluklarından şikayetçiysen ya da kapatıcı özellikli ürün istiyorsan kimyasalları önermem.Rossmandan göz altı kapatıcı rollon alabilirsin ya da garnier'in göz altı rollonunu.

      Sil
  10. slm ben ne esmer ne buğday tenlıyım Bb kapatıcı almak istiyorum hangı tonunu almalıyım cıldım bıraz yaglı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.Ben buğday tenliyim ve açık ton bana tam uyuyor.Ama testerlardan yararlanarak size koyu mu olur açık mı emin olabilirsiniz.Bir de benim cildim karma olduğundan yapısını seviyordum ama yağlı ciltlerde parlama yapabilir.Yağlı ciltler için olanı çıkarıldıysa onu almanızda fayda var

      Sil
  11. cildim cok kuru ne yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de şu an kullandığım ilaçtan ötürü kuru bir cildim var,seni iyi anlıyorum.Önce nemlendirici sürüp yediriyorum.Sonra bu yazıdaki bb kremi sürüyorum.Gün boyu kuruma olmuyor,gerilme de.Bence rahatlıkla kullanabilirsin.Bir de bol su içmekte fayda var.

      Sil