Blog Sakinleri

29 Haziran 2012 Cuma

Hello Kitty Oje 16


  Tam olarak isimlendiremediğim bir renge sahip olan 16 numara,sık sık kullanacağım ojelerden biri olacağa benziyor.Her ne kadar rengine tam bir isim bulamasam da ben bu tonu çok sevdim :)


  Çabuk kuruması bir oje sever için bulunmaz nimet.Tabi bu özelliği ne kadar etkileyiciyse,soyulma ve dökülme yapması da bir o kadar hayal kırıklığı.Hele bir de tırnaklarınız uzunsa,gün içinde yenilemek için çantanızda taşımak zorundasınız.


   Bu güne dek tüm sevdiğim renklerde olduğu gibi cila sürmeden kullanamayacağım,gün aşırı yenilemek sorunda kalacağım ojeler arasına yeni bir üye eklendi.Ancak dediğim gibi çok hızlı kuruyor ve tek katta opaklaşıyor.Darla'nın da bir önceki hello kitty makyaj malzemelerinde yorumladığı gibi,oje şişesi birebir gabrini.


  Bilinmedik sitelerden almayın.Çünkü Darla renk vermediğinden şikayetçiydi.En güveniliri neresi derseniz Darla'nın da dediği gibi MAC.Fakat bu ürünün renk verme konusunda sıkıntısı yok.Yalnızca soyuluyor.


  Daha önce de söylediğim gibi ürün ambalajı daha yaratıcı olabilirdi.Kittyli başlık ya da sevimli,desenli şişe kullanılsaydı daha ilgi çekici görüneceğini düşünüyorum.


  Ben öyle sürerim ki,öyle kullanırım ki asla soyulmaz diyenlerdenseniz alıp denemekte fayda var.Yok, yapısı umrumda değil hello kittyli ambajı için bile alırım diyorsanız buyrun gönül rahatlığıyla alın :)Son olarak çıkartırken, altında baz kullandıysanız bulaşma yapmıyor.

5 yorum:

  1. canım çok güzelmiş ojenin rengi,tırnaklarına da çok yakışmış, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. dökülmesi ve soyulmasi iyi degil ama rengine ve amalaja bayildim canim :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  3. Soyulmasaydı oje listeme eklerdim, ama tırnaklarım genelde hep uzundur, üstelik gün içinde çıkarsa da üşenirim yenileyemem ben gezerim öyle.:(

    Ama rengi çok güzelmiş gerçekten.:)
    Son olarak ambalaj konusunda kesinlikle haklısın
    :)

    YanıtlaSil
  4. bayıldım renge canım bende istiyorum babane:)

    YanıtlaSil