Blog Sakinleri

9 Şubat 2013 Cumartesi

Düzen Dediğin...

Pinned Image
Sanırım böyle bir oje standım olsa bir kaç saat içinde her şeyin yeri karışmış olurdu.Özellikle acelem varsa o düzenin vay haline :)Başak burcu düzenli, olur derler,evet doğru ama bendeki düzen en fazla iki gün :))

16 yorum:

  1. Her zaman bazı insanların düzeninin düzensiz olduğunu savunmuşumdur. Düzensizimdir, bazı şeyler karman çormandır ama aradığımı da hemen bulurum, nerede olduğunu bilirim:) Ayrıca bir yazıda okumuştum düzensiz ve dağınık insanlar daha zeki olurmuş :):):):):):):)


    http://photoandfashion-diy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru!Ben de annem ne zaman muntazam düzenlese,aradığımı bulamıyorum,deli oluyorum.Ama bıraksınlar ben kendi halimde dağıtıp koyayım,elimi attığım gibi arar bulurum :)

      Sil
  2. benim kütüphanemin oje versiyonu bu süper ben de başak burcuyum ve bazen düzenli olmaktan sıkılıyorum bi insanın bilgisayarının içindeki klasörler bile tarihlere göre sıralı olur mu püfff :) bu arada benim de blogumu takip ederseniz sevinirim

    http://ayimara.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar düzen benim için hayal gibi.Ola ki düzenledim böyle biblo misali,dokunmaya kıyamam.Düzenli olmakta bir yaşam stili,hemen bakıyorum :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. İşte bunu duymak güzel,tek biz miyiz dağınıklıktan hoşlanan :)

      Sil
  4. benim böyle düzenli bir dolabım olsa aradığımı bulamam :))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle!Ben de bulamam,zaten dokunmaya da kıyamayacağım için bulmam da :))

      Sil
  5. olmuyoooo vallaa:))) ben de çok özeniyorum herşeyi bölmelere ayırıyorum, gardrobumda bile renklere göre ayırıyorum giysilerimi ama çok kısa süre dayanıyoo:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte o benim için 2 gün geçerli.Çok güzel iki gün dururlar ,renk renk,grup grup ama sabah giyindikten sonra harp alanı ...Ne nerede bir ben bilirim :)

      Sil
  6. ayy negüzel stand yaa,ben kutulara koyuyorum
    ,özellikle takılarımı derleyip toplamak çok zor oluyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kutulara koyanlar genelde kapak üstlerine ojeden sürüyor ki,renk bulmayı kolay olsun.Bu bile bana karışık geliyor,zor olmuyor mu?Çekmeceye diziyorum ben daha rahat oluyor sanki.

      Sil
  7. süpermiş oje rafı :) hepsi gözünün önünde ne güzel ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle öyle olmasına tabi de öenmli olan istikrarlı şekilde bu düzeni sürdürebilmek :)

      Sil
  8. ojelere bayıldım ama kurumasını beklemek büyük sorun benim için.. Genelde vaktim olmuyor pek :) ama çok güzel gözüküyor keşke benimde öyle büyük bir odam-evim olsada istediğim gibi döşeyebilsem, düzenlesem..

    Bu arada çekilişim var herkesi beklerim :)

    http://beyazkedivekozmetik.blogspot.com/2013/02/ve-cekilisim-baslyor.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rossman'ın oje kurutucu spreyi çok etkiliymiş onu denemeyi düşünüyorum.Belki böyle inatçı ojeleri dize getirir.Önemli olan o evin içinde huzurla oturabilmek,olur inşallah :)

      Sil