Blog Sakinleri

3 Şubat 2013 Pazar

Rossman Alışverişim

rossman alışverişi-rossman-palette-ısana-theramed

 Rosmaan ,bünyesine kattığı yeni markalarla,ürün çeşitliliğiyle bizi cezbetmeyi yeniden başardı.İlk açıldığında fiyatların ,şu ankinin yarısı olması dışında pek bir sıkıntı yaşamıyorum aldığım ürünlerde.
Uzun zamandır elimdeki stokları eritmeye çalıştığımdan pek gereksiz şeyler almamaya çalışıyorum.

 Hem pudrasız hem de ferah kokulu bir sprey deodorant arıyordum.Kokusu oldukça hafif olduğundan gördüğünüz sprey deodorantı satın aldım.Sanıyorum 4 lira.Banyo yaparken en önemli şey ölü hücrelerden arınmak.Bir kese daha aldım ama bu eldiven gibi olduğundan çok kullanışlı görünüyor.
rossman alışverişi-rossman-palette-ısana-theramed

Annem için sürekli çikolata kahve ya da sıcak çikolataya tonlarında boya satın alıyorum.Köpük boyalardan pek memnun kalmadı.Bu ürün de yeni çıkmış.Fiyatı da oldukça uygun 5 lira.Diş amcunu 20 lira ve üzeri alışverişlerde 3 liraya geliyordu.Aldım hemen.Fruit Kicks şampuanlarını daha önce kullanmamıştım.Methini çok duydum ama ilk defa deneyeceğim.İndirimli fiyatı 7-8 lira.

8 yorum:

  1. güle güle kullan cnm burda rossman yok ben henüz ürünlerini deneyemedim. O kese çok kullanışlı gibi selülit masajı da yapar hem:))) down under natural's şampuanları çok seviyorum fruit kicks'i hiç kullanmadım ben de yorumlarını bekliyorum şampuanla hakkında.
    Buarada mimledim seni:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis ve Watsons varsa çok büyük eksiklik değil canım.Keseyi denedim,gerçekten kullanışlı ve güzel.Şampuanın kokusunu çok sevdim.Saçları temizlemesinden de memnun kaldım.İlk yıkama için güzel.

      Sil
  2. güzel günlerde kullan tatlım..

    YanıtlaSil
  3. Aldıklarını güle güle kullan tatlım. Bu çikolata kahve biraz koyu tutuyor bilgin olsun.Numarası 3. olduğu için ilk boyamada koyu kestane tarzı bir renk oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkürler.Haklısın biraz koyu oluyor sanırım.Annemin alt tonu da buna yakın olduğundan çok fark olacağını düşünmüyorum.Boyadıktan sonra göreceğiz :)

      Sil
  4. Merhaba;
    Blogunu yeni gördüm. ve çok sevdim.Fruit Kkick şampuanlarını bende yeni aldım.Kokusu çok hoşuma gitti.Gayet güzel bence.Kesen de çok hoşuma giti.Bende almak istiyorum :D Aldıklarını güle güle kullan canım.

    Benim blogumada beklerim seni;
    http://pamuk-sekeer.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bugün gördüm blogunu :) İlk yorumumu yapıyorum : Fruit Kicks saç kremide gayet güzel.

    YanıtlaSil