Blog Sakinleri

11 Mart 2013 Pazartesi

Kadınlar Günü İndiriminden Neler Aldım:Gratis Alışverişim


kadınlar günü indirimi-kozmetik alışverişi-blogger-crystal mendiller-benri pamuk-benri-benri krem

Çalıştığım için gidemeyeceğime üzülürken baktım indirim üç gün boyunca devam ediyor,kendimi strese sokmadan ikinci gün tuttum Ankamall'ün yolunu.Tabi The Balm standında kala kala uyduruk ürünler kalmış resmen yağmalanmış :)

  Hatta essence'de home sweet home allıklar indirimin ilk dakikaları tükenmiş!Tabi  4 4.5 liraya kaçırılmaz.Bulamadığıma üzüldüğüm tek şey o oldu.Essence'de rujların 3.5 lira olduğunu görünce elime aldım aldım bıraktım pembeleri.Kullanmadığım için ve sürekli aldığımdan bozulmalarını bekliyor, sonra atıyorum yazık!Uzun süredir almıyorum.

 All eyes on me rimeli merak ediyordum; hemen aldım.Bir blogta denk gelmiştim pamuk stoğu yapmıştı,baktım hakikaten kimse pamuk indiriminin farkında değil, hemen stokladım :)

 Kasanın orda duran metal kutulu ,renkli lipbalmaları almayı çok istedim ama hepsi parmaklanmıştı,dün Natavega'ya baktığımda da hepsi vardı çilekli bitmişti,tam da istediğim!Anlaşılacağı üzere ikinci gün Ankamall'e dün de Natavega'ya gittim.

Şunu söylemeden geçmeyeceğim ki;Natavegada tüm ürünler vardı neredeyse ve in cin top oynuyordu.Balm ürünleri yine tükenmişti ama çekmeceden istediğinizde çıkartıyorlardı.Koca mağazada iki müşteriydik uzunca bir süre.Watsonsdan hiç bahsetmiyorum iki watsons mağazası dolaştım alınacak hiçbir şey bulamadım!Zaten normalde de ürün fiyatları hemen hemen aynıydı.

 Gratis'te ikinci ürünü almaya zorlayan ikincisi %50 gibi saçmalık yapmıştı ama yine de üç beş parça bir şey alınabilirdi.Bu seneki indirim, indirim değildi!O yüzden gördüklerinizi almakla yetindim.İki farklı gün almama rağmen totalde 23 lira gibi bir fiyat ödedim.Gratise özel yazan ürünlerde sadece %40 indirim vardı.Bazı bloglarda görüyorum aldıkları fiyatı %70 indirimli söylüyorlar da ,belirtmek istedim :)))


***Bu arada geçen gün Arda Kuralın durumundan bahsetmiştim.Şimdi hali nicedir diyorsanız tık tık
Blogvin üzerinden beni takip etmek için tıktık

9 yorum:

  1. ben de son gün pamuk stoğu yaptım güzelce.. zaten çok kullanıyoruz iyi oldu.. hakikaten dediğin gibi kimse farkında değildi onları..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok kullanılan şey aslında.Renkli kozmetikleri görünce kimse pamuk almadı :)Ben de bu durumu fırsat bilip stokladım :))

      Sil
  2. bende bu yılki indirimi hiç beğenmedim.Aldıkların hayırlı olsun bende pamuk stoğu yaptım ama kulak pamuğunu unutmuşum ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim demeye bin şahit lazım!Çok teşekkürler.Ben de kulak pamuğunu son dakika hatırladım :)

      Sil
  3. Merhaba

    Aldıklarınızı güle güle kullanın. Home Sweet Home allıkların tükeneceği varmış çünkü Essence ürünlerinden indirim yoktu bildiğim kadarıyla :)

    www.irmak-s.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Aslında gayet güzel indirim vardı tüm essencelerde.Mesela rimel için 4.75 ödedim.Rujlar 3.5,allıklar 4.5 du :)

      Sil
  4. Nata Vega Gratisi ben de çok seviyorum gerçekten Ankarada tek (: Ben de Forumdaki Gratise gittim The Balm orda daha iyi durumdaydı son shafy lady yi aldım ve nude tude hala vardı (: aklınızda olsun forum daha avantajlı o konuda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevdim.Forum da da var ama mağaza çok küçük.Forum şehre biraz uzak olduğundan pek giden olmuyor anlaşılan :)

      Sil
  5. Kare pamuklarım stokluydu ama disk pamukla kulak çubuklarını kozmetiğe dalıp unutanlardanım bende.

    http://makyajkelebegi.blogspot.com/

    YanıtlaSil