Blog Sakinleri

21 Mart 2013 Perşembe

Parfümevi.com Deneyimim



 Biz kadınlar için "koku" ne kadar önemli değil mi?Sırf kokusunu beğenmediğimiz için almaktan vazgeçtiğimiz neler oldu kim bilir.Kokusundan ötürü  konuşmaktan vazgeçtiğimiz,konuşmak istediğimiz insanlar...

 Hatta öyle ki yoldan geçenlerden birine muhakkak hayatımızda bir kere bile olsa"kokunuzun adını öğrenebilir miyim?"diye sormuşuzdur .Sormayanlara da muhakkak sorulmuştur :)
BEATRIX
Sitedeki İsmi Beatrıx(Burberry The Beat):Çiçeksi,aynı zamanda meyvemsi kokular barındırıyor.Burberry The Beat notaları: İtalyan mandalinası, zambak, çay yaprağı.

 Tabi aklınıza tüm şişeyi banyo yaparcasına üzerine boşaltanlar gelmesin.Bahsettiklerim hafif ama güzel kokular :)En etkileyici parfümü bile bir iki fıs sıkınca etrafa algısı öyle bir yayılıyor ki,on metre uzaktan o kokuyu almaktansa yanınıza yaklaşıp hafif hafif koklamak daha cazip geliyor insanlara.

 Bugüne dek hemcinslerimden defalarca hangi parfümü kullandığım konusunda sorulara maruz kaldım.Her seferinde de gerçek kokuyu söyledim,saklama gereği duymadım.Saklayanları da zaten oldum olası anlayabilmiş değilim.Sanırsınız o koku "ona has" üretilmiş;saklıyor gizli hazinesini!

 Herkeste her koku aynı kokmuyor; haliyle sana soran kişi de de aynı etkiyi sağlamayacak.Bundandır ki kimimizin burun kıvırdığı kokuya bir diğeri ayılır bayılır :)
FLORIDA BOMB
Sitedeki İsmi Florida Bomb(Flower Bomb):Tam bir çiçek bombardımanı.Yine hafif ama kalıcı. Flower Bomb Notaları:Yasemin, Zambak, Sentifonilia gülü, Orkide, Frezya

 Gel gelelim bunca laf söz neden;öncelikle bu yazıyı yazmamdaki sebep tamamen kişisel arayış.Senelerce burberry'nin tüm kokularını kullanmış biri olarak,orjinal parfüm dışında en kalıcı ve en hoş kokuyu aramaktayım.

 Dolayısıyla bir dolu açık parfüm firmasının kokularını denedim ki misal vermek gerekirse Ixoradan aldığım koku resmen çöpe giden parayken,Mad parfümden aldığım koku orjinaline en yakın olanıydı.Bu deneyimim sayesinde gördüm ki parfümevi de alışveriş yapacağım yerlerden biri oldu.

 Bir süredir parfümevi parfümevi diye çok sık adına rastladığım siteden denemem için üç adet ürün gönderildi.Ürünleri ben seçtim,özellikle ikisini uzun süre kullandığım kokulardan seçtim ki etkisini daha rahat ayırt edebileyim.
 İlk ikisi senelerce kullandığım burberry kokularından touch ve the beat oldu.Diğeriyse merak ettiğim Vıctor&Rolf flower bomb.

Parfümevi.com ve kokularıyla ilgili şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki;
TORCH WOMEN
Sitedeki İsmi Torch Women(Burberry Touch):Hafif,çiçeksi ama etkileyici.Burberry Touch notaları:yaban mersini, frenk üzümü; orta notalarda gül, yasemin, şeftali ve frambuaz; alt notalarda meşe yosunu ve vanilya.

*Kıyafetime sabah çıkmadan 3-4 fıs sıktığımda akşam 4-5 e kadar etkisi devam ediyor.Tabi koku yoğunluğu gittikçe azalıyor ama hala hissedilebiliyor.
*Ambalajı dikkat çekici,sevimli ve kullanışlı.Üstelik cam şişede ve rengarenk :)
*Kokular orjinaline birebir uymuyor ama kesinlikle çok yakın.
*Hiçbir kimyasal kokusu burnunuza gelmiyor.Açık parfümlerde alkol kokusu buram buram hissedilir ama bunlarda öyle bir durum yaşamadım.
*Fiyatları çok uygun.Bir şişe parfüm 11.80 tl.

*Kargolamaları hızlı ve müşteriye değer veriliyor."Kargom nerede,siparişim ne oldu?"derdimiz olmuyor.Her adımda bilgilendiriliyoruz.Hem cep telefonuna mesaj atıyorlar hem mail.Oldukça ilgililer.
*Paketleme iyi yapılmış.Ürünlere zarar gelmeden,kırılma,çatlama olmadan elime ulaştı.Paketin içinden 2 tane farklı kokunun 5ml tester ürünü çıktı.
*Sitede hemen hemen her markaya ait koku var.İsimleri benzer şekilde değiştirilmiş ama markalarını bulup üzerine tıklayınca muadiline yönlendiriliyorsunuz.
*30 lira ve üzerini alışverişlerde kargo ücreti ödemiyoruz ki bu çok güzel.

Siteyi gezinmek için www.parfumevi.com.tr

**Sonuç olarak; uygun fiyata,orjinaline yakın,şişesi güzel,kargolamasında sıkıntı yaşanmayan bir ürün arıyorsanız denemekte fayda var ;)Umarım hizmet kalitesini bozmayan sitelerden biri olurlar da biz de gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaya devam ederiz.

8 yorum:

  1. Ben de gecen hafta bu siteden alısveris yaptım.parfümler kalıcılık konusunda gercekten basarılı fakat benim kargomu yanlıs yollamıslar, ulasmam biraz zor oldu ,hatalarını anlayınca hemen yeni kargo yapmıslar ve mailimi alıp arayan beyfendi gayet ilgili konustu,yanlıs yolladıgımız o parfümler de sizde kalsın,hediyemiz olsun biz bidaha yollayalım sizin istediginizi dediler. sonra benim istdiklerimi yolladılar ama megerse zaten yanlıslıgı farkedip yollamıslar, ve üstüne birkez daha aynı kargoyu yolladılar:)) sonuc olarak suan elimde 9 parfüm oldu 30 liraya,ne diyim:))) bu konuda biraz acemiler ama kalıcılık cidden iyi bu fiyata...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer açık parfümlere oranla ben de daha kalıcı olduklarını düşünüyorum.Şaka gibi :)Bir anda 9 parfümün olmuş daha ne istiyorsun :)Hepsinden totalde 30 ml :)Acemilik var o halde,dediğin gibi.Kargonun hiç gelmemesinden iyidir :)

      Sil
  2. Bazı blogerlara nasıl gönderiyorlar canım tanıtım amaçlı hediye hani keşke tek tük gönderseler bizlerede denesek.Bende koku manyağıyım netten olmasaydıda alsaydım,üye oldum ama kapıda ödeme varmıydı bakmadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tam bilemiyorum ama sitede gerekli açıklama büyük olasılıkla mevcuttur.

      Sil
  3. merhabalar
    ne kadar renkli bir blog:)))
    sevgiler bahcemden

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle Merhaba
    Pembeyi sevdiğim için mi bilmem blogunuz çok sıcak geldi :) Gezinirken bu Parfümevi.com siparişleriniz gözüme çarptı siteyi bir inceliyeyim dedim.Christina Aguilera
    Royal Desire aradım stokta olmadığını söyleyip açık parfüm tavsiye ediyor.Anlayamadığım ve size sormak istediğim şey acaba tavsiye ettiği açık parfüm aradığım parfümün yada parfümlerin açık versiyonumu oluyor?? cevaplarsanız minnettar olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için teşekkür ederim.Yönlendirilen parfüm o kokunun açık parfüm versiyonu.Yani aslında istediğin koku hemen karşına çıkıyor.Kalıcılık konusunda benden geçer not aldılar,denemeye değer ;)

      Sil