Blog Sakinleri

10 Mart 2013 Pazar

Synergen Choco-Fun El Kremi



 Bu el kremini almamdaki en büyük etken tabi ki kokusuydu.Açıp ürünü koklar koklamaz bayılmıştım ve doğru aksaya gitmiştim.Ambalajında yazan "sınırlı üretim" ibaresini görmem oldukça geç oldu.

 Kremin yapısı katı olmasa da kıvamlı ve az miktar sürmek yeterli oluyor.Yoksa elinizdeki krem emilene dek vıcık vıcık gezmek zorunda kalıyorsunuz.Abartmadan minik minik kullanmak en güzeli.Her gün kullansanız bile 3-4 ay rahat rahat gidiyor.

 Krem bildiğiniz yer fıstığı kokuyor.Choco yazdığına bakmayın,resmen fıstık.Bu kokuyu herkes sevmeyebilir tabi biraz riskli.24 saat nemlendirme vaadi var;külliyen yalan.İki üç saat sonra hiç bir nemlilik hissi yok.

 Abartmadan sürerseniz çabucak emiliyor,kokusu dakikalarca burnunuza geliyor.Netice itibariyle günlük kullanım için,çok kuru elleriniz yoksa,ideal.Fıstık kokusunu da seviyorsanız alın gitsin.Tabi sınırlı üretim ibaresi olduğundan hala var mı satılıyor mu bilmiyorum ama bulursanız alın bir deneyin.Aldığımda 2.99 gibi bir fiyatı vardı.

6 yorum:

  1. bende sınırlı sayıda üretilen sunshine kremi güzel canım. ayrıntılı yazısı bloğumda da var tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte o kremi ne zamandır arıyorum yok :)Bir ben bulamadım.Yazını okudum kesinlikle bulur bulmaz alacağım ürünlerden.

      Sil
  2. Çok ılgınctırkı hıc rastlamadım rossmanda ben buna yeşil olanını goruyordum hep şaşırdım sımdı denerım begenırsem yapısını guzel paylasım tşekrler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle ürünler kıyıda köşede kalıyor,dikkat etmeyince bulunamıyor malesef.Mesela bir krem daha varmış sunshıne o da sınırlı üretim,bir de krem deodorant ;ikisini de aradım taradım bulamadım :)Ben hariç herkes bulmuş :)

      Sil
  3. Fındık kokulu bir krem kullanmıştım bayılmıştım. Bulsam denerdim ama kalıcılığının az olması nedeniyle tercih etmem sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gönderdiğin kremin de kokusuna bayıldım!Böyle "ye beni "diyen bakım ürünlerine bayılıyorum :)

      Sil