Blog Sakinleri

16 Ocak 2014 Perşembe

İndirim Zamanı;Çantalar


Indıtex indirimi sağ olsun bir süre daha sürecek sanırım.İndirim denilince akla her şeyin çok ucuza satılması gelir hep ama fiyatlar bana sorarsanız ;bir çok üründe aşırı ucuz olmak yerine "olması gerektiği" gibi.

O yüzden gözü dönmüş şekilde her bulduğumuzu almaya değecek bir indirim yok.İlla dolap yenilemek isteyenler alışveriş festivalini ya da temmuz gibi başlayan 2.ındıtex indirimini beklemeli.

Zira o zaman fiyatlar gerçekten çığırından çıkıyor.Ama şunu da söylemekte fayda var;şu an indirimde beden bulma problemi daha azken;Temmuzda beden bulabilmek nimetten sayılacak :)

İndirim ürünleri arasında özellikle ayakkabı olarak bir dolu ürün beğendim ama biraz önce bu çantaları da favori listeme ekledim.Bakan,gören olursa alsın,kaçırmasın :)
**En üstteki model 49,95 diğerleri 39,95.Nerede derseniz;Bershka' da :)

7 yorum:

  1. Aslında İnditex indirimi yılda iki kere oluyor ve ikisinin de politikası aynı. Biri diğerinden daha ucuz ya da daha çok sürmüyor. Bu indirimin de ikinci indirimi var. Hatta şu an başlamış durumda. Temmuzdaki de aynı formatta olucak:)

    YanıtlaSil
  2. Aslıda öyle tabi ama nedense ikinci indirimler hepimize daha cazip geliyor.Yine de sezonda dolap yenilemek yerine indirimi çoğu zaman tercih ediyorum :)Fiyatlar çok cazip olmasa bile 5 liralık bir indirim bile göze hoş geliyor :)

    YanıtlaSil
  3. Kocaeli'ye bir Bershka açsınlaaarrrr :(
    Cok guzeller ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en kısa zamanda açılır.H&m de şart :)

      Sil
  4. Şu an bile beden bulmak sıkıntı mağazalar talan edilmiş gibi. hayalini kurdugum bej yakası kürklü kabanı bulmak icin gezmediğim yer kalmadı en ama yok en son trendyol mila da buldum onunda bedeni tükenmiş =) şans

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten 36 beden ve 37 numara bulmak her zaman problem oluyor :)Ben bu sorunu çok yaşıyorum .Hele indirim dönemi ... :)

      Sil
  5. ındırım donemı tesadufen denk gelıyorsam super ..yoksa mumkun degıl yakalayamıyorum :) canta vs mumkun deıl zaten ınsanlar hafta ıcı halledıyor herseyı :))))

    YanıtlaSil