Blog Sakinleri

28 Ocak 2014 Salı

Yurt dışı Alışveriş Ganimeti;Taşlı Kolye




  Ganimet diyorum çünkü fiyatı inanılmaz!Üstelik iki haftada elime ulaştı ki bence bu diğer sitelere oranla çok hızlı.Üstüne bir de sarıp sarmalayıp,diğer kıyafet siparişlerim arasına koymuşlar ki hiç zarar görmeden elime ulaşsın;nitekim öyle de oldu.

  Renk konusunda kararsız kalmıştım başlarda ama nedendir bilmiyorum bu aralar soğuk renklere karşı ayrı bir sempatim var.Paketi açınca doğru seçim yaptığıma emin oldum .


  Gel gelelim tshirtümü nereden  ne kadara aldığıma.Bu modelleri önümüzdeki sezon her yerde göreceksiniz ki şimdiden görmeye başladık bile.Bir çok yerde 20 liraya satılan tshirtü ben yalnızca 9.90'a aldım.

  Tabi aldığım tek model bu da değil.Sezonda öne çıkan tüm modellerden hemen hemen aldım diyebilirim.

  Bu güzellikleri "olması gereken fiyat" a bize sunan güzel mağazanın adı ise; Addax tabiki :)Hala nerede olduğunu bilmiyorsanız ; Kızılay avm yakınında ve zafer çarşısının biraz üstünde sol tarafta mevcut.

 Eşkişehire gittiğimde orada da açıldığını görmüştüm.Sanırım yavaş yavaş her şehirde mağaza açıyorlar.

 Kucak dolusu sevgiler,
                                                      Taşlı Kolye:Persunmall
                                                      Tshirt:Addax

7 yorum:

  1. Güzel ürün, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Addax' ı ben de çok beğenirim bazen çok uygun fiyata kaliteli ürünler çıkabiliyor. Merkezi Eskişehir ilk oraya açıldı die biliyorum ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tam tersi ilk Ankara diye biliyordum.Ama Eskişehirdekine oranla Ankaradaki mağazaları çok daha büyük ve çeşit bol.Her zaman olmasa da dediğin gibi zaman zaman kaliteli ve uygun fiyatlı ürün bulunabiliyor.Tabi hala bedeni kaldıysa :)
      Kucak dolusu sevgiler,

      Sil
  3. çok cici kolyene bayıldım tatlım :)

    YanıtlaSil