Blog Sakinleri

4 Mart 2014 Salı

Nişan Elbisesi Arayışları



Bu yıl öyle bereketli ki,etrafımda kim varsa ya nişanlandı ya evlendi ya da çocuğu oldu.Sizin de öyle mi bilmiyorum ama benim çevremde bu denli çok olması bana bir işaret olsa gerek :).
Bir ay içinde katılmam gereken bir kuzen nişanı,bir fuar,bir de sergi var.

Hal böyle olunca o mağaza senin bu mağaza benim elbise aramaya başladım.Sonuç itibariyle ya mağazalarda doğru düzgün bir şey yok,ya da ben inanılmaz kararsız olduğumdan hiçbir şeyi beğenemiyorum.
IDRZ3989-Daisy Elbise/Rose Mist/ Black
Neye elimi atsam ya çok kadınsı oluyor üzerimde ya da çok hanım hanımcık.Tek hoşuma giden mağaza forevernew oldu.Orada da hoşuma giden her şey tükenmiş.
Sexy Hallow-out Long Sleeve Lace Dress

Online alışverişe umudumu başlamıştım,bizim sitelerde de baktım bir kaç gündür pek güzel şeyler gelmiyor.Çare yurt dışı mı derken bir kaç elbise gözüme kestirdim.Bu arada elbise için ne çok abiye ne çok sade bir model aklımdaki.Tavsiyeleriniz varsa merakla bekliyorum.

12 yorum:

  1. canım en üstteki ilk model gayet şık (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben de görür görmez çok sevdim o modeli

      Sil
  2. bende mezuniyet için elbise arayışındayım =)))
    Bende forevernew den elbise beğenmiştim ama aynı şekilde tükenmiş.=(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl güzel modeller var ama değil mi?Mezuniyet elbisesi tabi daha zor seçim yapmak.

      Sil
  3. bnce ılk ve dorduncu *-*


    bloğumda cekılısm var tatlım beklerım segıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh ah 4.malesef kalmamış ama 1.için hala şansım var bakalım.

      Sil
  4. Bende arıyorum nisan elbisesi. Benim nisanım teknede olacak sifon abartısız ucus ucus bir sey istiyorum. Nisantasında bir suru butik gezdim hepsi sezon Nisan'da acılıyor dedi. (baktıklarımda min 3,500TL den baslıyordu) Fiyatları cok yuksek geldi :( Bulursan guzel birseyler benide haberdar et:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rakamlar gerçekten yüksek.O fiyata Ebru Gündeş elbiselerini satıyor üstelik dünya markalarına ait.Kuzenim de orta halli bir elbiseyi aldı hemen hemen o fiyata.Gelinlik fiyatlarını düşünemiyorum bile.Allah damatlara bol kazanç versin diyelim

      Sil
  5. bence yurt dışı modelleri çok farklı modeller değil, şahsen ben çok fark katmıyorsa o sitelerden alışveriş yapmıyorum. hem bekleme süresi uzuuun hem de bedenimde duruşunu bilemiyoruz. senin yerinde olsam mağaza mağaza deneyerek alırdım. bazen duruş modelden cok daha önemli..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım.İşin ucunda beklemek var malesef ama bazı sitelerin kargosu çok hızlı geliyor.
      Yine de beden uymama durumu,iadesi vs bir dolu eziyet.Bir kaç mağaza daha var aklımda oralara da bakacağım.Umarım aradığım gibi bir şeyler denk gelir.Güzel yorumun için teşekkürler.

      Sil
  6. bende aynı arayış içerisindeydim ve hiç beklemediğim anda romanda buldum biz evde nişan yaptığımız için çok sade ama güzel bir elbise aldım tavsiye ederim romana bak canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hemen bakıyorum internetten <3 .Çok sağol.

      Sil