Blog Sakinleri

28 Ekim 2011 Cuma

Kürk yelek şıklığı

  Bu kombini yelek için paylaşsam da gelen maillerde aldık ama h&m in ikili yüzüklerini kullanamıyoruz diyen arkadaşlar için de görsünler istedim.O yüzükler kullanılmaz mı şekerler.Bir bakın nasıl güzel görünüyor.Bu arada yelek ZARA 'nın koleksiyonundan .

Zara (S/11) in Vests, Mango in Bags and New Look in Ankle Boots / Booties

8 yorum:

  1. yüzüğe bayıldım canım neden kullanamıyolarmış onuda anlamadım:(

    YanıtlaSil
  2. Özgecim; ben de bilmiyorum :)Bu yüzükler hem 9.90 ucuz hem de çok şık :)

    YanıtlaSil
  3. gözlüğüne bayıldım nerden aldın acaba markası nedir :)

    YanıtlaSil
  4. realblonde ;Ben değilim malesef ...Ama gözlük için ASOS a bakabilirsin :)

    YanıtlaSil
  5. baktım ama maalesef bulamadım linki biliyorsan verebilirmisin ?

    YanıtlaSil
  6. realblonde ; malesef link yok ama asos indirimde olduğundan bitmiş olabilir.Tekrar denk gelirsem mutlaka yazarım buraya ;)

    YanıtlaSil
  7. asosta başka bi gözlük daha beğendim.nasıl alınıyor asostan gözlük.site türk olmadığı için netten almak riskli.türkiyede satan yer varmı acaba?

    YanıtlaSil
  8. Realblonde; merhaba tekrar :)Asostan almak hiç riskli değil bununla alakalı alışveriş danışmanı sağolsun çok detaylı bir post hazırlamıştı bir kaç gün önce http://alisverisdanismani.blogspot.com/2011/12/asostan-nasil-alisveris-yapilir.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AliveriDanimani+%28ALI%C5%9EVER%C4%B0%C5%9E+DANI%C5%9EMANI%29 buradan bakabilirsin.Türkiye de satılmıyor asos ürünleri malesef.Ama siteden rahatça alabilirsin.Yazdığım link sana fazlasıyla yardımcı olacaktır :)

    YanıtlaSil