Blog Sakinleri

14 Şubat 2012 Salı

Mood Minik Parfümler

Belki bir çoğunuz ilk defa görüyordur bu minik parfümleri ama her rengi her çeşiti parfümerilerde mevcut.Hatta umulmadık yerde satılabilen bir ürün :)Yanıma koca parfüm şişesini almaktan hep korkmuşumdur.Çantasını oraya buraya atan biri olduğumdan ya şişe kırılır ya da çantam parfüm banyosu yapar ve ben gün sonunda yeni parfüm arayışına girip kendime kızar dururum :)

O yüzden uzun zamandır çantada parfüm taşımak yerine ya minik kalem parfüm şişesine parfümümü dolduruyorum ya da bu minik güzelliği yanıma alıyorum.Diğer renklerini pek sevmedim.Kokusu güzel ve kimse bu ürünün böyle bir kokusu olacağına inanmıyor )Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 2.90 falandı.Çantada taşımalık,uygun fiyatlı bir parfüm arıyorsanız alınmalı.Küçük olduğuna da bakmayın çok bereketli kereta :)

***Bazı Rodi'lerde ve Rossmanlar'da bulmak mümkün.

14 yorum:

  1. Evet ben de kullanmıştım bunlardan, güzel kokuları var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle güzel.Çeşit çeşit minicik olmaları da artısı :)

      Sil
  2. kuzuuum çantam buram buram parfüm koktuğundan beri çantamda taşımıyorum. ama çok uygunmuş bu minnoşlar kerşıma çıkarsa alayım hemen ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o benim başıma da gelmişti.Hem de daha kullanmadan :)

      Sil
  3. bende sarısı var mükemmel kokuyo tavsiye ederim yanii :D

    YanıtlaSil
  4. nerde satılıyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rossmandan almıştım ben,hala satılıyor sanırım.

      Sil
  5. anneme bir arkadaşı vermiş şimdi tutturdu bundan bulun diye kokusu çok kalıcıymış çok methediyo ne parfüm aldıysam bunun yerini tutmuyo rossman ok yaşadığım yerde başka nerde bulurum ki inanın sevaba gireceksiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hayli kalıcı :)Keşke bilsem ama kozmetik satan yerlerde vardır mutlaka.Bimde falan da vardı sanırım.Bir bakmakta fayda var ;)

      Sil
  6. Bende geçen markette tesadüfen gördüm.Elime aldım kokladım ve hayran kaldım.En büyük artısı küçük olması.Çünkü bizim okulumuzda parfüm yasak am bu küçük parfümleri kimse farketmiyor ve ben okulda parfüm banyosu yapıyorum.:D <3 (Kırmızı tercihimm)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten kokuları çok güzel.Minik oldukları için de dediğiniz gibi pratik ve daha kullanışlı

      Sil
  7. Nerde satılıyor bu parfüüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rossmann'da bulabilirsiniz.Ojelerin hemen yanında oluyor genelde.

      Sil