Blog Sakinleri

18 Kasım 2012 Pazar

Watsons Alışverişi;Alınası Ürünler




 Ankara'da yaşayan her süslü kızın yapacağı gibi;Ankamall'e her yolum düştüğünde girilecek mağazalar listesi en alt kattan başlar.Listenin başını da Watsons ve Tchibo çeker :)Mis gibi kahve kokusu mu,Watsonsdaki cezbedici ürünler mi derseniz muallakta kalırım cevap bile veremem.O yüzden  alışveriş merkezine girdiğim gibi istikamet Watsons dedim ve mağazada ilk işim ,neredeyse bitecek olan ürünümü yenilemek oldu;hindistan cevizli saç bakım maskesi.

 Ürünü banyodayken krem gibi abartmadan sürüyorum saçlarımı şampuanlayana kadar bekletiyorum.Mis gibi hindistan cevizi kokuyor,etkili mi değil mi derseniz kuru saçlar için kolay açılma sağladığını söyleyebilirim,parlaklık veriyor mu bilemem çünkü tek kullandığım ürün bu değil,saçımı yıkayınca serum da sürüyorum.Ama nem verdiğini düşündüğüm,kullanmaktan vazgeçemediğim ürünlerden.Hiç bir işe yaramıyor olsa bile yapısını,kıvamını,kokusunu seviyorum.Fiyatı da indirimde öyle uygun ki;2.90 lira.Denemek isteyenler bu fiyata kaçırmasın.

 Şeffaf yara bantları cüzdanımın demirbaşlarından.Ayakkabı vurunca vs yapıştırıyorum.Sanıyorum 2.50 lira fiyatı.Bir kutuda 25 adet var.

 Gel gelelim saçlarım için vazgeçilmez ürünlerden birine;tatlı badem yağı.4.50 lira gibi bir fiyatı var,şişe boyutu bu fiyat için iyi.Saç bakımı yapacağım zaman karışımlarıma bir kapak eklediğimde hem nem hem yumuşaklık veriyor.Badem yağı bir çok şekilde kullanıldığından,kullanımı tamamen size bağlı.

 Bir Watsons alışverişim de böyle sonlandı.Gereksiz ürün almamaya çalıştığımı söylemiştim.Bu üç ürün de benim sürekli el altında tuttuğum joker ürünler.Fiyatları oldukça uygun.Watsons ürünlerinin diğer kozmetik marketlerdeki ürünlere göre daha kaliteli olduğunu düşünüyorum o yüzden mağazayı her gördüğümde alışveriş yapmasam bile ne var ne yok dolanırım.

 Cımbız setleri vardı gözüm kalmadı değil ama ihtiyacım olmadığı için almadım.9.90dı.fiyatı iki cımbız,kaş fırçası,kaş makası ve aynadan oluşuyordu.Kalpli pembe gül işlemeli çantasında manikür ve fırça seti vardı fiyatı 19.90. İlgililer bakabilir.

 Bu üç ürüne toplamda 10 lira ödedim.Hem karlı çıktım hem de işime lazım ürünler almakla yetindim.Siz siz olun elinizdekileri tüketmeden yeni ürün almayın.Sonra benim gibi o yığıntıyı bitirmek için çabalar ya da sürekli birilerine hediye etmek zorunda kalırsınız.Zira hepsinin son kullanma tarihi var :)

16 yorum:

  1. Saç için önerdiklerini deneyeceğim saol.

    YanıtlaSil
  2. kozmetik alışverişinde ankamall ilk tercihim:))

    YanıtlaSil
  3. Tatlı badem yagını bende kullanıyorum canım memnunum çok. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa öyle mi,kullanıp memnun kalmayan yok sanırım.Argan yağı 1 tatlı badem yağı 2 ;)

      Sil
  4. Saç ıcın olanı hosumA diddi hakettende çok alınası ürünLer olmuş yanee ..cicicici kullan emi (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatları oldukça uygun.Denemek için tam zamanı ;)

      Sil
  5. hepsini alacağım özellikle şeffaf yara bandı önerine bayıldım sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşine yarar bir yazı olması güzel.Emin ol her biri alınası ürünler ;)

      Sil
  6. ohh, güle güle kullan, hindistan cevizli olan eminim mis gibi kokuyodur.

    YanıtlaSil
  7. Tatlı badem yağı, hindistancevizi yağı ve shea yağı 3lüsünü denemelisiniz kızlarrr;)

    cicilibicilihayaller.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte harika bir tarif.Hndistan cevizinin bir çok faydası var,joker ürünlerden ama bu karışımı hiç denememiştim.Teşekkürler hem tarif hem yorum için :)Unutmadan aramıza hoş geldin :)

      Sil