Blog Sakinleri

12 Mart 2013 Salı

Kendin Yap:Örgülü Saç Modelleri

 dıy-kendinyap-doityourself-topuz-hairbone-hairstyle-ilginçfikirler-amazing-diy
 Örgü;yandan iki tane sımsıkı olmadıkça güzel.Yoksa öbür türlü Çılgın Bediş'teki Banuyu anımsatıyor bana :)Bu sene ve geçtiğimiz sene dağınık,gevşek örgüler nasıl modaysa,önümüzdeki sezonda da öyle olacak.
dıy-kendinyap-doityourself-topuz-hairbone-hairstyle-ilginçfikirler-amazing-diydıy-kendinyap-doityourself-topuz-hairbone-hairstyle-ilginçfikirler-amazing-diy

 Düğünler de bile gelin başlarında örgüleri tercih etmeye başladığımızı düşünürsek;örgü bilmeyenlerin bir an önce öğrenmesi gerektiğini unutmamak lazım :)Umarım sizler için de ilham veren modeller olur.


**Çılgın Bediş derim de video eklemem mi ? :)


Kaynak

10 yorum:

  1. saçlarım uzunken böyle resimlere bakıp özenip uyguluyordum da hiç ben de böyle güzel durmuyordu ki :)şimdi de keşke uzun olaydı saçlrım da örseydim diyorum yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç yapın çok güzel kuzum.Oldukça da sağlıklı.Kötü görüneceğine ihtimal vermiyorum.

      Sil
  2. :) saçım uzun değilki yapayım ama çok beğendim gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun sen de önlerden minik örgüler yapabilirsin.

      Sil
  3. all three hairstyles are stunning and I love especially the second one! I think my hairs are too short for everyone:( It is really a pitty! Inspiring pictures!

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much .Your blog is inspirational :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Yapmak zaman istiyor ama sabreder yaparsak,harika :)

      Sil
  5. canım kuzumm cok romantık ve guzel modeller bunlar... benım de sacım uzasın bı yapıcam bol bol ırgulu modeller:) ama bu topuz tokasını bulduğum yerden alıcam hemen cok ıyı ya:) optum senı guzel kuzucum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim <3 Senin de saçına olur aslında minik örgüler,üstelik çok yakışır.Toka Rossmanda var;2.99 du sanırım.Kucak dolusu sevgiler kuzum <3

      Sil