Blog Sakinleri

26 Nisan 2012 Perşembe

Yuva Yıkanın Yuvası...




Ayşe Özyılmazel keşke hep mutlu olabilseydi.Mutlu olacağını düşünerek,aşık olduğu adamla evlendi ama biz kadınlar şunu hep unutuyoruz;ona yapan sana da yapar!Tabi bitiş nedeni nedir bilemiyoruz fakat Ayşe Özyılmazel adına üzüldüğümü söylemeliyim.


Dava gerekçesi;şiddetli geçimsizlik.Kişileri tanımam bilmem ama bildiğim şey şu ki; ah alanın yüzü gülmüyor....

8 yorum:

  1. aynen öyle! hicte üzülmedim acikcasi, yuva yikanin yuvasi olmazmis baslikta'da yazdigin gibi canim!! oh olsunnnn.

    YanıtlaSil
  2. açıkçası üzülmedim ben o hasta kadının dik durma çabalarını gördükçe ne kadar üzülmüştü şimdi ise ooh olsun diyorum ne yazık ki!

    YanıtlaSil
  3. Bence çok saçma bir yaklaşım, magazinle ilgim yoktur ama özellikle kadınların bu bakış açılarına kızdığım için bir şey söylemeden yapamadım.
    Bir ilişkiye başlarken o kişi size, siz de ona karşı sorumlusunuzdur, bir zaman gelir de sizi aldatırsa bunda suçlu sadece odur başkası değil, yuvanızı da o yıkmıştır, kalbinizi de o kırmıştır. Sizi sevmeyen bir adam o olmasa başka birine tutulur gider, oradaki öteki kadın sadece figürandır bu kadar.

    Kadının kadına bu yüzden düşman olması hep çok saçma geldi bana. Karşındaki adamsa, insansa, seni seviyorsa yuvanı ne yapsalar yıkamazlar. Yok o kadın yıktı filan çok boş.

    YanıtlaSil
  4. itiraf etmeliyim ki; üzülmedim...
    insanların en zayıf oldukları dönem hastalık dönemleridir...
    bedensel yorgunluğu bir kenara bırak, psikolojik ve ruhsal yorgunluğu hiç bir şekilde geçiremezler...
    psikolojik ve ruhsal açıdan çöküntüde olan bir insana yapılanlardan sonra bu sonuca üzülmüyorum...

    YanıtlaSil
  5. İyi olmuş, beter olsun. Bu kadar midesizlik, bu kadar karaktersizlik olmaz. Allah katında duası da bedduası da en çabuk kabul olanlar, haksızlığa uğrayanlar ve hastalarmış. Taran'ın eşinin bedduaları da kabul olmuş. Aldatanın suçlu olduğu, karşı tarafın kabahati olmadığı olayına gelince; evet adamlar aldattıkları için suçlular. ama onlarla beraber olan kadınlar ne peki: Vicdansız, karaktersiz, ahlak yoksunu..

    YanıtlaSil
  6. Ben onların aşık olduğuna hiç inanmadım açıkçası :) Ayrılmalarınada üzülmedim, birtek kederinden ölen eski eşine üzüldüm çünki bu olayda mağdur olan tek kişi o ...

    YanıtlaSil
  7. adam kaşar reklamcı kadın magazinci,bunların evliliğinin romantik aşk evliliği olduğunu düşünmek saflık olur. bunlar profesyonel aşık!, biz amatörler bu ilşkilerden anlamayız.

    YanıtlaSil