Blog Sakinleri

24 Nisan 2012 Salı

Beauty Face; Plump&Shıne


Beauty Face firmasını,lila kutudan çıkan maskelerle tanıma şansım oldu.Kırışıklık açıcı maskenin etkisine hayran kalmışken,firmanın diğer ürünleri de beni oldukça şaşırttı.
Öyle ürünler var ki şaşırmamak elde değil.Kirpik uzatıcıdan,dudak dolgunlaştırıcıya,kırışıklık açıcı maskeye kadar...
Yıldızların hangi ürünlerini kullandığını hep merak eder,iç geçirirdik ama artık ulaşması çok kolay :)

Beauty face bana da plump&shıne'ı gönderdi.Dudaklarımızı ihtiyacı olan neme kavuşturmakla kalmıyor,düzenli kullanımda dolgunlaştırıyor.Üstelik diğer dolgunlaştırıcılar gibi  baharatları boca etmemişler,her şey içimize sinecek şekilde.Dudaklarımızı besliyor ve çatlakları da onarıyor.

PLUMP&SHINE, dudaklarınızı maksimum dolgunluğa ve keskin dudak çizgilerine ulaştıran bir kozmetik bakım ürünüdür. İçeriğinde bulunan doğal Tripeptid maddesi ile dudaklarınızdaki proteinleri canlandırır; nemlendirici etki maddesiyle mükemmel bir dudak bakım ürünüdür. Patentlenmiş 3D-Formülü ile dudaklarınızdaki şişkinliği sağlayan Fibroblasten proteinini % 350 oranında, nem sağlayan Hyaluron üretimini ise % 146 oranında büyütür.PLUMP&SHINE, içinde barındırdığı besleyici maddeler ile düzenli kullanıldığında aynı zamanda tedavi edici özelliğe de sahiptir. Gece kullanıldığında da kür olarak en etkili faydayı sağlar .           
PLUMP&SHINE ile dudaklarınızın doğal yıpranması gecikir, daha zarif dudak derisi yanında ipek gibi yumuşak ve pürüzsüz dudaklara sahip olursunuz. Bu istatistiklerin tespitini 48 saat icerisinde şu şekilde göreceksiniz:
40% daha  dolgun dudaklar
30% daha  az dudak çatlağı
60% daha  fazla nem orani      


Plump&Shıne'ı uyguladığımızda,rahatsız etmeyecek ,minimal derecede karıncalanma ve yanma hissediyoruz hepsi bu.Gün içinde üst üste de uygulanabilir,yatmadan önce de sürülebilir.Ben de gece kullananlardanım.

 Ne gerek var,bıçak altına yatmaya kızlar?Yalnız dudağımızda hiç bir şey olmamalı.Yani ruj üzerine falan uygulanmıyor.Zaten buna gerek yok,renkleri öyle tatlı ki,severek kullanılabilir.

Rengi de uygulamayı da daha net görmeniz için ,gelin videomuzu izleyelim ve firmayı daha yakından tanıyalım;



                  Plump&Shıne 95 lira .Satın almak ve daha detaylı bilgi alabilmek için tık tıks

Lilakutudan çıkan maskeyi hala kullanmadıysanız;izleyin ve siz de şaşırın :)


3 yorum:

  1. hemen ışınlanıyorum siteye.sonsuza kadar güzel olalım dimi ama:))paylaşım için sağol canım:))

    YanıtlaSil
  2. Canım aynen öyle :)Umarım diğer yazılarım da faydalı olur .

    YanıtlaSil
  3. oHa ! dedım pardon ama şaşkınlıkdan :0) fıyatını gorunCe canım D:D
    ayy ßune kzz buna paRa vereceğime giDer ayakkabı alırım bE yaDa daha uygun dolgunlaşTıran mutlAka vardır bir ara ben doRe kaTaloğundan almıştım dolgunlasıtırıcı parlatıcı dudakları hafıf karıncalandırıyor ve çok hafif kabartıyor fena deığildi ama cevremde doRe satan yok oyusden arayışdayım haberin olsun uygun bir fiyata kullanıp alırsan hemencecik paYlaş .....

    YanıtlaSil