Blog Sakinleri

17 Nisan 2012 Salı

LİLA KUTU NİSAN 2012


Güzellik kutuları ülkemize geldiğinden beri o mu,bu mu derken,seçmekte epey zorlanmıştım.Ama artık seçmem gereken kutuyu biliyorum.Lila Kutu öyle dolu dolu geldi ki,sadece 19 liraya +kargo ücreti ödemeden bu kalite harika :)

Kutunun kendisi de oldukça işe yarayacak cinsten.Kutuda TAM BOY ürün bulunması bile beklentileri fazlasıyla karşılıyor.Daha önceki kutu deneyimlerinde umutsuzluğa kapılanlar gönül rahatlığıyla LİLA KUTU'ya abone olabilir,her ay heyecanla kargocu yolu gözleyebilirsiniz .Üstelik hızlı kargolama ve tam boy ürünler de cabası :)


Aslında bu tip kutuların içinden bir çeşit tanıtım kartı çıkıyor ama benden çıkmadığı için sizlere elimden geldiğince anlatacağım;
Petal Fresh çay ağacı özlü organik şampuan.Şampuan için oldukça uygun boyutlarda deneme ürünü.En azından 3-4 defa kullanılabilir,etkisi hissedilebilir.Ürün nedir,ne değildir?
Sorunlu saç derisi ve kepekli saçlar için. Uyarıcı Organik Çay Ağacı, kafatasınızı ve saçlarınızı canlandırır. Hafif temizleyiciler ile birleştirilmiş, doğal dezenfektan Çay Ağacı, saçı besler ve temizler. Kuru, hasarlı saçları onarır ve daha sağlıklı bir kafa derisi ve ışıltı sağlar. Gençliğin güzelliğini yani yumuşak kolay başa çıkılabilir güzel saçlarınızı geri getirir.
Bıoderma ürünlerinin kalitesini bilmeyeniniz yoktur. Sensibio H2O makyaj temizleme duyunun deneme boyu.Yeterli miktarda ve kısmet olursa tam boylarını almayı düşünüyorum :)
Daha bugün bakım yağı almayı düşünürken,bu ürünün çıkması harika oldu :)Yaz geldi,saçlar güneşe,denze maruz kalacak ve bakım isteyecek.İçerisinde Argan yağı,A ve E vitamini içeren kitoko mükemmel saç bakımı vaadediyor.
Güneş koruyucu ürün testerlarını tam vaktinde yolladılar.Güneşin etkilerini bugünlerde çok daha fazla hissediyoruz ama bu tarz ürünlere yaz ,kış ihtiyacımız var .
Paketin yıldızı;INGLOT OJE :)Tam boy ürün çıkmasına mı sevineyim,severek kullanacağım bir ojem daha olmasına mı sevineyim bilemedim :)Paketin hakkını fazlasıyla verdiler :)Numarası 974.
 Güneşten korunmak önemli.Geçenlerde size bu konu hakkında uyarıcı bir yazı da yazmıştım.Tık tıks

Tam anlamıyla güneş bakım serisi.Deneyip,göreceğiz.Firma doğal içerikli olduğunu söylüyor.Krem boyları makul.
 İnatla dönmeyen ürünler :)Activin T gıda takviyesi.Suya karıştırılıp günde 3 adet tüketilen bir ürün.Kutudan ürünün her iki çeşidi de çıktı.Hot ve Cut .İçinde Yeşil çay ekstresi,Kola bitkisi ekstresi,Paprika,prebiyotik lif gibi maddeler mevcut.Etkili bir ürünse ,hazır yaz geldi denemeye değer :)
The lift yüz bakım ürünleri.

 Palmer's vücut losyonları.Sağdaki Kakao yağı içeriyor,diğer ürün ise sıkılaştırıcı.İçeriklerini de incelersek;

 Ve geldik son ürünümüze.NeoStrata yüz temizleme sample'ı.
Lila Kutu bu ay dolu dolu ürünlerle beş yıldızı kaptı :)Tam boy ürün çıkması ve bu ürünün oje olması da çok güzel oldu.

Diğer kutularda takma kirpikte vardı.Bana çıkmaması,kullanmamam adına oluşturduğum bahanelerin yanına eklendi :)

Siz de 19 liraya bu güzel kutulardan her ay evinize kadar gelsin istiyorsanız tık tıks
Her ay yeni ürün denemek pek keyifli :)


Nurgülce kumaş hediye diyor .Çekilişe katılmak için tık tıks

6 yorum:

  1. canimmmmm yaa bende bir cok kiside bu kutulaari gördüm ve icindekilerine bayildim.Burdada bu sistem var ama malesef sizinkilerdeki gibi güzel seyler cikmiyor bu yüzden hic üye olmadim :( keske benimde bir lila kutum olsa :((

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzelgülcüm ; oradakilerde benim aklımda kalıyor :)Glossy buraya gelecekti bir gelemedi :)Belki zamanla oraya da gönderi yaparlar :)

      Sil
  2. güzel günlerde kullan canım,bu şampuanı kullanıp hiç sevmemiştim ben,bu ay kutuyu kurtaran ınglot oje olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özgecimn teşekkür ederim.Canım ya kokusu biraz garip geldi bana.Inglot ve takma kirpik kutunun yıldızı her ne kadar benden çıkmasa da :)

      Sil
  3. mutlu günlerde kullan çok iyi tanıtmışsın içindekileri

    YanıtlaSil