Blog Sakinleri

11 Ocak 2012 Çarşamba

YILDIZLI OJE




İsabelle dupont cicilerimden olan simli ojeye BAYILIYORUM :)Calcium milk zaten her oje sürmeden önce baz olarak kullandığım nadide güzellik :)


Yıldızlı ojeleri 1 liraya almıştım bir bujiteriden ;)Görür görmez çocukluğumdan yadigar bu şekerleri kapıverdim.Sürerken bolca parlatıcı geliyor tırnağınıza,ne yaparsanız yapın !Ben de fırçadan yıldızları tek tek alıp koydum tırnağıma ...Bugün siz hangi ojeleri tercih ettiniz ? ;)

5 yorum:

  1. benimde vardı böyle yıldızlı bir ojem ama üzerine ne kadar parlacı sürersem süreyim yıldızların köşeleri hep bi yerlere takılıp kalkıyordu severim yinede böyle şeyleri:)

    YanıtlaSil
  2. ay ben bunda aldım da hiç kullanamadım bilmem belki bne beceremedin sürmesi bir dert çıkartması bir dert hiç bana göre değil ama çok guzel duruyor o bir gerçek:))

    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  3. canımcım dün ben de bu yıldızların kalplisini aldım henüz sürülmeyi bekliyor, ama bu yıldızlar harika olmuş acaba senin gibi simetri yakalayabilir miyim bilmiyorum? uğraşmak lazım...harika olmuş amaaaa...ay bak nasıl deneyesim geldi ama yok daha dün uğraştım ojeyle fenalık gelir bana her gün her gün.. bugün siyah kırmızı yaptım ben de ---> blogumda

    YanıtlaSil
  4. Bende istyrmm:) cok guzell cnmm

    YanıtlaSil