Blog Sakinleri

6 Ocak 2012 Cuma

DOĞAL TÜY AZALTMA YÖNTEMLERİ


Kıldı tüydü hepimizin derdi.Lazer epilasyon en kesin çözüm fakat öyle tüyler oluyor ki kıl desen değil tüy desen değil.Ve bunları alexandr da diot da görmüyor.Yani lazer yapan görevli daima yapalım ama azalmayadabilir.Çok inceler ve canınız yanacak diyor.Gerçekten de bu tarz tüycüklere daha yüksek enerjiyle çalıştıkları iin can da yanıyor,azalma da olmuyor!En iyisi doğal yöntemler diyenlerin sayısı yadırganamayacak kadar çok ve eminim bu yazı bir çoğunuzun işine yarayacak ;)

LİMON VE TUZ KARIŞIMI : Tüyler, ağda veya epilatör ile temizlendikten hemen sonra, gözenekler açıkken limon tuz karışımını temizlenen bölgeye sürülüyor. Bu işlemin tüy köklerini yaktığı, tüyleri azalttığı ve hatta zamanla tüyleri yok ettiği iddia ediliyor.



TUZ : Tüylü bölge ağda veya epilatör ile temizlendikten sonra tuzun içine çok azcık su koyup karıştırın. Hemen temizleme işleminin arkasından tuz su karışımını sürün. Tuz kıl köklerini yaktığından tüyler azalacak ve zamanla yok olacak, şeklinde bir öneri. 

Denemek isteyenlere duyrulur.Ben henüz denemedim ama benim yüzümde ve kollarımda bu ağda işleminden sonra minik pütürcükler oluyordu.Sadece yüzümde tuzlu su işlemini denedim ,mikrop oluşumunu engeller diye ve gerçekten de o kızarıklıklar ve pütürücükler olmadı,tüylerde seyrelme var mı?Belki az bir şey .Denedikçe gelişmeleri bildiririm ;)



Milliyet'te bir köşe yazarı kaleme almış ...
İşte Yazı...

Geçenlerde annem ile yeni çıkan ve tüy azaltıcı özelliğinden bahsedilen bir üründen bahsediyorduk. Yanımızda oturan hanım kulak misafiri olmuş olmalı ki lafımızı bölüp “Tüylerden kurtulmanın en kesin yolu nedir biliyor musunuz” dedi. Kadının kaymak gibi kol ve bacaklarını fark edip heyecanla “Nedir?” diye sordum. “Bana da anneannem söylemişti. Dolunaylı bir gecede tüm bacak ve kollarına ağda yapacaksın. Sonra da kendi idrarını alıp ağda yaptığın yerlerine süreceksin” dedi. Farkında olmadan “Iğğy” şeklinde bir tepki vermişim. “Sen yüzünü buruşturuyorsun ama benim ikinci seferden sonra bir daha tüyüm filan çıkmadı” dedi gerçekten de tüysüz kollarını göstererek.Ama unutmayın bu anlattıklarımın hiçbiri kanıtlanmış uzman tavsiyeleri değil. Hatta bildiğiniz kocakarı masalı demek daha doğru olur. Belki etrafta kadınların en hassas noktalarından birinden yararlanıp her dolunayda hain kahkahalar atan bir deli bile olabilir. Bilmiyorum. Ben sadece duyduklarımı anlatıyorum. Her ne kadar tiksindirici olsa da ömür boyu kıldan tüyden konularla ilgilenmemenin cazip bir hayal olduğunu düşünüyorum...



MELEKLERİM BUNU DA GEZİNİRKEN OKUDUM.BANA SAÇMA GELDİ.SARIMSAK TÜY ÇIKARTMAZ MI ?VE UYGULAYANLAR SONSUZA DEK TÜY ÇIKMADIĞINI YAZMIŞ ...







GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 adet soğan,
* 1 diş sarımsak
*Siyah merhem ( aktardan alınacak)
HAZIRLANIŞI VE KULLLANIM ŞEKLİ : Soğanı, kısık ateşte, yanacak kadar, közleyin. Sarımsağırı, rendeleyin. Siyah merhemle, sarımsarı karıştırın. Tüylerin üzerine, ince bir tabaka halinde sürün. En üste, yakılmış soğanımızı kapatarak, öylece yarım saat bekleyin. Bu işlemi bir hafta boyunca her gün tekrarlayalım. Bazen bu süre tüylerin direnmesine göre uzayabilir. 1 haftanın sonunda, sitenmeyen tüylerinizden tamamen kurtulacaksınız.



 

YENİ REÇETELER GÖRDÜKÇE ŞAŞIRIYORUM.MELEKLERİM VAR MI BUNLARI DENEYEN,BİLEN?BU YÖNTEM DE KESİN ÇÖZÜM DİYE DOLAŞIYOR ;
1) 10 gr vazelin 30 gr lanolin ve 25 gr kırlangıç otu özünü bir tencereye  koyup içinde su kaynamakta olan başka bir tencereninüstüne oturtarak buharın sıcaklığıyla erimesini (benmari usulü) bekleyin.

2) Eriyince 15 gr nişasta ekleyin karıştırın soğuyunca maske halinde yüzünüze sürüp 8 saat sonra sıcak suyla yıkayın.

Biraz uzun sürmekle birlikte oldukça etkili bir sistem..







SON YORUM;VAZELİNLİ REÇETE VE LİMON TUZ UYGULANABİLİR BENCE AMA SARIMSAKLI OLANA VE HELE DOLUNAYDAKİNE HİÇ Mİ HİÇ İNANMIYORUM!!!SADECE İNTERNETTE ARAŞTIRDIKÇA BULDUĞUM VE KESİN ÇÖZÜM KESİN ÇÖZÜM DİYE GÖZÜMÜZE SOKULAN REÇETELERİ SİZLERLE PAYLAŞTIM.UNUTMADAN NANE ÇAYI DA KÖKÜNÜ KURUTUYORMUŞ HATTA ORTADOĞUDA VE ASYADA KADINLAR SÜREKLİ TÜKETİRMİŞ MİŞ MİŞ DİYE TELEVİZYONDA BİR DOKTOR SÖYLEMİŞTİ AMA SONRA DA BAŞKA BİR DOKTOR YOK ÖYLE BİR ŞEY DEVAMLI TÜKETİLMESİ KISIRLIĞA YOL AÇIYOR DEDİ VE HEMEN DENEMEDEN VAZGEÇTİM :)
DAHA ÖNCEDEN BU TARZ YÖNTEMLERİ DENEYEN,ÇÖZÜME ULAŞAN VARSA LÜTFEN BİZİ DE BİLGİLENDİRSİN HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER :)
Blogvin üzerinden beni takip etmek için tıktık



79 yorum:

  1. penbişim bende kolonya duymuştum birde karınca yagı aldım öyle duruyo bi kaç kez denedim o kadar
    ayrıca sayısız kere lazer epilasyona gittim sadece azaldı ve inceldi tamemen kaybolmadı hamile kalınca hormonlar degişince yaktırdığım tüyler çenemin altında çıktı ne yazık ki

    YanıtlaSil
  2. Bebeğim o çene altı ve yüz kol tüyü de feci bir şey .Kıl olsa neyse hatta kalın kıllı olanların ki daha kolay bitiyor bana da lazerdi demişlerdi.Ben incecik iki kötü tüy için acılar çekerken hormon bozukluğu olan yığınla kadın sakallarından kurtulmuştu acısız sızısız :)Hamilelikten sonra da hormon değişimi kötü oluyor demekki :(

    YanıtlaSil
  3. Ama ıyyyy hakikaten:) tuzlu limonlu yöntemi ben denedim pek bir işe yaradığını söyleyemem:)bir de zaten ince tüyler için lazer epilasyon çok yanlış diye biliyorum ben:/ yazık olmuş sana biraz :/

    YanıtlaSil
  4. Bir de etkisi herkesde farklı oluyor.Karınca yumurtası türevleri çıktı bir ara kimi yere göğe sığdıramadı kiminde de hiç işe yaramadı.Kişiye göre değişiyor.Yok yazık olmadı fazla :)Baktım acı çekiyorum bir kaç seans sonra bıraktım :)En son bırakmadan ağladığımı bilirim :))Bir su olsa girsek çıksak da bir daha tüy çıkmasa ne güzel olur :))

    YanıtlaSil
  5. tatlım bu limon tuz olayını denedim epey bi süre yaptım gram azalma yok :/ sarımsağıda normalde kıl çıksın diye sürmezlermi saçma geldi ama denemedim açıkcası ...En iyisi lazer tedavi sanırım yeni başlıcam bakalım etkisini görücekmiyim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. limonlu tuz kokmaz mı birde tuzlu tuzlu olursun

      Sil
    2. Bence kizlar yuzunde tuyleri olan sarartirsin killari olanda hic aldirmasin caniniza yazik etmeyin

      Sil
    3. Arkadaslar sarimsak belli süreden sonra yaktigi icin dogru olabilir

      Sil
    4. Arkadaslar limon- tuz ikilisi tuylerin geç çıkması için çok faydalı oluyor ve incelttigini de söyleyebilirim. Bir saat kadar bekletin diyorlar ama ben yarım saat kadar dayanabildim, biraz sabırsızım :) Bu arada standart tuz kullanmadim tamamen, limon tuzu da ekleyerek hazırladım karisimimi, soylemekte fayda var belki.

      Sil
  6. Canım doğrudur.Herkeste farklı etki oluyormuş ondan sanırım :S ben de inanmıyorum sarımsağa,lazer en mantıklısı ama doğumdan sonra hormon değişikliği,yine tüylenme olacak ...Erkek olmak varmış :))

    YanıtlaSil
  7. İşte tam da benim konum :) 2 yıl kadar düzenli bioder serum ve krem kullandım. Yapış yapış yattım kalktım sırf kurtulacağım için ama sadece seyreldi, kökler inceldi. Tamamen bitmedi. Bunlardan kurtlumanın yolu idrardan geçiyorsa dolunayı da beklerim vallahi :)
    Kaşlarımda azalma olduğunu söyledi kuaförüm ne yapayım dediğimde sarımsak yada menekşe yağı sür dedi. Çıkması içinse bu meret ne diye azaltma tarifinde de var ???

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızlar ben lazer epilasyona gittim yüzümde tüy olmayan yerde tüy çıktı ne ypcam bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun:-(

      Sil
  8. lanolin koyun derisi demekmiş bn denedm ama hıc bır ıse yaramadı 8 saat bosuna beklediimmm

    YanıtlaSil
  9. hepinize teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. İdrar işe yarar mı bilmiyorum ama dolunay olayı doğru... İnsan hormonları gezegenlerin gökyüzündeki yerlerine göre de değişim gösterdiği için yapılan hareket doğru... Kurt adam efsanesi de oradan geliyor zaten... Dolunay ile birlikte kıllar gürleşip uzuyor... O nedenle, dolunaydan önce kıl almak mantıksız... Dolunay ile birlikte hemen çıkar çünkü...

    Aynı şekilde regl döneminden önce de kıl almak pek mantıklı değil... Regl dönemi yaklaştıkça da daha hızlı çıkar kıllar...

    Size hiç denk gelmedi mi? Bazen aldığınızda erken çıkar, bazense geç... Sebebi ya dolunaydır ya da regl dönemi... Kıl almak için en uygun zaman regl olduktan sonra çıkan dolunaydır.

    Bunun üzerine bir de tuz ve limon karışımını sürerseniz daha da etkili olacaktır...

    Dediğim gibi idrar olayını bilmiyorum... Ama onun da asitli olduğunu düşünürsek işe yarayabilir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bu idrar olayını duydum ve deneyenlerde gercekten işe yaramış..

      Sil
    2. nasıl olmuş ta o cesareti bulmuşlar

      Sil
    3. Arkadaşlar idrarimizi bir cesit kimyasal madde- asit olarak görürsek uygulamak daha rahat olacaktır. İdrarinizla barisin ;)

      Sil
  11. Lazer epilasyonda mutlaka geriye kalanlar oluyor. Sonsuza dek bitti ya da tek tüy kalmadı diyeni duymadım. Maalesef böyle :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır lazer epilasyon tamamen tuylerı kaybedıyor ama arastırın her lazer merkezine gitmeyin modern agda cihazı denılen lazer makınaları var jel sürüp lazerlıyolr bu gec cıkmasını saglıyor sadece dokmuyor bıle. alexsandrıte var tamamen kalıcı yok edıyor travestılerın nasıl tuysuz oldugunu sanıyıosunz

      Sil
    2. Arkadaşlar lazer epilasyon konusunun bir sürü handikapları var: yerin kalitesi, uygulayan kişinin yetkinliği, makinelerin durumu ve sizin killanma probleminize uygunluğu...sizin sağlık kosullariniza ve hormonal dengenize uygunluğu da cok ayri sorgulanmasi gerekilen konular. Bu cesit bir tedaviye karar vermeden önce kisisel parametrelerimize göre konuyu analiz etmekte fayda var.

      Sil
  12. neyse artık kıllarımızla mutlu mutlu yaşamanın bir yolunu bulmalıyız diyorum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Killarla mutlu yasamakmi? Nasil mumkunmu bu tatlim

      Sil
    2. Evet cok can sıkıcılar napıcaz bilmiyorum koltuk altı azaldi nerdeyse bitti gibi ama bacak cok fena bu arada ben elektrikli epilasyon kullanıyorum.

      Sil
    3. evet koltuk altı azalıyor neredeyse bitiyor acaba ter bölgesi olduğu için mi hani ter de tuzludur ya bi düşündürdü şimdi......

      Sil
  13. bu tüyler yüzünden insanların yüzüne bakmaya utanıyorum her yolu denemeye hazırım tabi işe yararsa.

    YanıtlaSil
  14. bn daha 13 yaşındayım kolumda çok kıl var erkek gibi kısa kollu giymeye utanıyorum ... sizce ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarart papatya ve limonla ama papatya beslediği için sadece limonla olsa daha iyi olur bi araştır istersen :)

      Sil
  15. ben okadar bıktım kii bacaklarımm hep yara bere içindee daha bişeylerin deneyimini yaşamadımmm ama lazere başlamayı düşünüyorum yara bere olmasa yine idare edilir ama yok yaa kılsız bi hayat istiyorummm

    YanıtlaSil
  16. Ben idrar olayına falan inanmıyorum ama limon tuz olayından memnun kalan kişi sayısı çok fazla aslında tarifi böyle:ağda yaptıktan sonra 2 adet limonun suyuyla 1 çorba kaşığı tuzu karıştırıp sürdükten sonra 30 dk bekleyin.En önemli nokta ise bunu ağdayı yaptığınız günle beraber 3 gün boyunca yapacaksınız bunu her ay yapın bu sayede tüyler gittikçe azalacak ve yok olacak :)

    YanıtlaSil
  17. ne olur yardım edin kaşlarım hayatımı zindana çevirmiş.alıyorum iki gün sonra çıkıyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bende kaş fukarasiyim sendekilerin birazını bana ver:))

      Sil
  18. Kızlar Nivea kremleri de tüyleri çoğaltıyor dikkatinizi çekmek isterim. Sadece Nivea değil yağlı kremlerin hepsi malesef...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E vitamini kılları besliyor çünkü ayrıca bi araştır istersen ben az önce baktım öyle yazıyo birçok sitede

      Sil
    2. Nivea kremi aynı zamanda karartıyor yani esmerleştiriyor insanı hele ki o yurt dışından getirdikleri yok mu kendileri bile kullanmıyor niye getirirler anlamam hep çöpe gidiyorlar....

      Sil
  19. limon tuz olayini denedim ise yaramadii malesef :(

    YanıtlaSil
  20. bir de karınca yumurtası yağı var tüy azaltmada etkisi varmış diyorlardı. ben denedim tüyler azalıyor gibi görünsede aslında kıl köklerini tıkıyor bu yağ bu yüzden tüy dışarı çıkamadan derinin altında batık oluşturuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten bunu öğrendiğim çok iyi oldu sağol yüzümde karınca yağına başlicaktım

      Sil
  21. Bende 16 yasındayım kolumda cok sık ve siyah tuyler var bu durum cok rahatsız edici rahat rahat kısa kollu giyenlere çok özeniyorum, 1 kere agda yaptırdım pek ıse yaramadı hatta cogaldı :( ne yapmam gerekiyor? Bu yuzden yazdan nefret eder oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz araştır sarart canım, limonla ya da papatya çayıyla sarartabilirsin :)

      Sil
    2. Sesu ağda makinesi kullan. Çıktıkça alırsın sonra. Yarım saat sürmüyor bile.

      Sil
  22. Kızlar hepimizin derdi malesef bu durum.Ama limon ve tuz denenebilir diye düşünüyorum.Yine de en temizi ve güzeli epilasyon gibi geliyor.Çünkü hem zamanla azaldığını görebiliyoruz hem de vakit ayırınca kısa sürede işimiz bitiyor.Yalnız iğneli ve lazer epilasyon denemiş biri olarak şunu söylemem şart;yüz ve kolda denemeyin.Eğer siz de benim gibi ince tüylüyseniz onda bir binde bir de olsa tüyler eski,sine oranla siyahlaşıp çoğalabiliyor.En azından benim başıma gelen bu oldu boşuna onca acıyı çektiğimi düşünüyorum.Çok kafaya takmayın zamanla dökülür ya da iple aldırabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  23. kızlar sarımsak ve kara merhem cok fecı bısey ınsanın yuzunu resmen yakıyo cayır cayır bırhafta kıpkırmızı bır yuzle gezmek zorunda kaldım cok fena yanı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence o kizarikligi giderici bisey olmali

      Sil
    2. öncelikle geçmiş olsun inşallah tüylerden kurtulmuşsundur sonucu merek ettim sarımsak ve kara merhemi işe yaradımı

      Sil
  24. arkadaslar belimde ve göbeğimde tüy var ıgrenc hıssedıyorum kendımı almaktan bıktım buna cozum ne olablır :(

    YanıtlaSil
  25. Benim doğumdan önce yüzümde hiç kil yoktu doğumdan sonra uykusuz kalmamim etkisiyle hormonlar dengesizleşti ve cenemde bi iki kil cikti.bende onu cımbizla aldim.ama nerden bilcem cımbiz killarin dostuymus.ondan sonra eşim bana top sakkali aşkim demeye başladı.komik ama acı.bende hiç almadim ondan sonra.korkunç ciktilar.en son sir agdayla aldim hepsini ve nihayet tekrar kadin oldum:) sonra su karincanin yağini aldim.netten orijinalini ama.3 aydir duruyorum.nihayet yariladik.bakalim sonumuz ne olcak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben normal epilasyon yapıyorum bacaklarimdaki kılların çıkması bir ayi bulmuyor daha erken çıkıyor ama koltuk altı bitti sayılır cok azaldi

      Sil
    2. cımbız kılların dostu ise kaşta neden işe yaramıyor küstürüyor....

      Sil
  26. Karinca yagi cogaltiyor ben kullandim cok pismanim

    YanıtlaSil
  27. ben limon tuz karısomını denedim ve faydasını gördüm hem geciktiriyo hemde daha ince cıktı ve dahs 3. Kez ysüısım inş geccecek :)

    YanıtlaSil
  28. Ben lazer tedavisinin her şeklini yüzümde denedim...köler bir süreligine bayılıyor sadece ara verince yone eskisi gibi oluyor ...bazılarında bir ayda bazılarinda iki veya
    üç....sonuçta aynı yere döneceksiniz...paranıza yazık...birde jilet sürdürürseniz eskisinden beter olacak of ya .....uzaya gidiyoruz ama daha küçücük bir kıl kökünü yok edemiyoruz....nerde bu doktorlar yaaaa bir çareeeeeeeeeee

    YanıtlaSil
  29. Merhaba kızlar.Bayanlar için kıl sorunu hele ki yüzde ki tüylenme sorunu ciddi can sıkıcı bir problem.Ben yüzüme lazere gidiyorum 3 seansım yapıldı.Gözle görülür bir şekilde azalma oldu.Memnun kaldım.Yüz lazer de en zor sonuç alınan bölgedir ve her cihazla da tarama yapılmaması gerekir.Ben bu sonuç alınması zor olan bölgede etkileyici bir fark görünce genital bölgeme de lazer uygulaması başlattım.Henüz ilk seansım oldu ama sonuç yine etkileyici.Dökülmeler hemen başladı.Lazere başlamadan önce hormon testimi yaptırdım ve doktorumlada konuçtum.Lazer yaptırdığım cihazı çok iyi araştırdım.Aynı şekilde lazer yaptırdığım merkezide.Size de tavsiyem eğer lazer düşünüyorsanız mutlaka araştırmanızı sıkı yapın ve kontrollü olun.Hepinize sevgilerimle Sağlıklı günler dilerim ... :)

    YanıtlaSil
  30. Merhabalar, bacaklar için en uygun çözüm lazer epilasyondur. ama epilasyon var epilasyon var. muhakkak cilt doktoru olsun gdeceğiniz yer. estetisyenlere gitmeyiniz. leventte esra hanım var telefınu 270 60 60 yakın olan varsa muhakkak gitsin.
    benim yüzümde de tüyler vardı ve ne yazık ki lazer okumadı. bana bir cilt uzmanı sen yüzünü jiletle almalısın dedi. oha dedim daha neler. ama bayan jileti ve köpüğüyle. belki inanmayacaksınız ama 6 senedir yüzümü jiletle alıyorum. ve kesinlikle sertleşme, fazlalaşma olmadı. denemeyin tabi ama bilin istedim :)

    YanıtlaSil
  31. Kol alti icin cok etkili bir cozum var
    Ben kolaltimi eldivenle aliyorum ve gozle gorulur bi azalma var tuylerim hem inceldi hem azaldi kesinlikle tavsiye ederim bu arada cimbizdan uzak durun her turlu ip inceltir.

    YanıtlaSil
  32. Ben 13 yaşındayım 8. sınıfa geçtim. 1. sınıfta hormon bozuklu olduğu ortaya çıktı ve aslında vücudumda şuan olması gereken kıllar o zaman çıkmaya başladı. Bir aralar epilasyon aleti ile alıyordum koltuk altımı fakat çeşitli sebeplerden dolayı jilete başlamak zorunda kaldım. Ve haliyle çoğaldılar. Şimdi 2-3 seferdir yeniden ağdaya başladım. Tabi bunda koltuk altımdan bahsediyorum. Bikini bölgemi maalesef jiletle almak zorundayım. Bunların açıklayamayacağım özel sebepleri var ve canım çok fazla yandığı için dayanamıyorum bikini bölgeme diyebilirim. Ve azaltmak için diğer bayanların fayda gördüğü her yöntemi denemeye hazırım. Ve bir kaç yerde okudum sanırım tuzlu limonu deneyeceğim, umarım işe yarar.

    YanıtlaSil
  33. Arkadaslar ben de yana yakila arastirdim haftalarca cunku aldiktan sonra en fazla uc gun giyebiliyorum kisa seyler ondan sonra kucuk kucuk cikmaya basliyor ve sir agdayla aliyorum ama teyzemin bana jilet mi kullaniyosun demisligi var.Aldiktan sonra kolonya surun diyenler var eger cok bakindiysaniz gormussunuzdur zaten hatta erkekler de trastan sonra suruyor bana mantikli gelmisti surdugunuzde yakiyor da zaten tahrip edebilicegini dusundum kokleri ve ben iki defa falan denedim kucuk kucuk yer yer cikmamaya basladi duzenli yapilirsa olumlu sonuc alinabilir bence.Zaten kokleri besleyecek bi madde degil asitli cunku mantiken yani.Deneyin derim ben :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. limon tuz ve kolanya karışımı yapsak fazlamı olur acaba küçük bi bölgede test etmak lazım bi denicem işe yararsa yazarım...

      Sil
    2. Ben limonlu suya tuz attım ve denedım genitel bölgemın ust kısmında azalma oldu alt kısmı aynı ağda dan sonra kullanın şekerli ağda kullanıyosanız bı yararını bulamazsınız kılları beslıyo

      Sil
    3. bacak ve koltuk altını ağdayla alabılıyorum ama genital bölge çok fena acıyor permatikle alıyorum.birde yaklaşık bir senedir bacaklarımı ve koltuk altlarımı aldıktan sonra limon ve tuz karışımını yapıyorum epey inceldiler tavsiye ederim ama 1-2 ay yapıp daha sonra işe yaramadı demeyin sürekli yapın faydasını görürsünüz mutlaka.....

      Sil
  34. Hürrem hamam otu yağının kullanımı çok kolay önce tüylü bölgeyi ağda epilasyon veya permatikle tüyleri temizledikten sonra hamam otu yağı masaj yapar gibi aynı bölgeye 5 gece sürün ve tüylerin tekrar çıkmasını bekleyin yine aynı işlemi tekrarlayın bu işleme tüyler tamamen azalıp bitene kadar devam edin tüylerin azalıp tamamen bittiğini 3 seanstan sonra göreceksiniz. Hürrem Sultan Hamam otu yağı yorumları , yetişkinlerin düzenli olarak kullanımı ile de istenmeyen tüy sorununa çözüm sunmaktadır.

    YanıtlaSil
  35. Valla kokunden aldiktan sonra zamanla azalir jiletle yapinca fena cogaliyor

    YanıtlaSil
  36. Kızlar ben sizinle uyguladğm bişeyi paylaşmk istiyrm ben tüylrimi hep jiletle almş biriyim ancak şu son 2 yıldr ağdayla alıyrm hani şu yeşil ısıtılanlardan bahsediyprm o sıralar 20 gün kadar nane kürü uygladm kahvaltı ve akşam yrmğndn on dk önce birer tutam yiyordm üzerine bi yudm suda içeblrsnz taze yeşil nanedn bahsediyorm daha sonra bıraktp bi işe yaramadı zanndyrdm ki aradan 6 ay kadar geçtktn sonra farkettm ki tüylerm hakkatn azaldı çok şaşrdm hatta şimdide niye az çıkıyolar acaba bi tuhaflk mı var bnde acaba deyip jilete geri döndm ama yinede eskisi kadar sık değil tüylerm siznlede paylşmk istedm

    YanıtlaSil
  37. Allah askina idrar mantikli geliyormu sizlere?genital bolgenizi aldiktan sonra hicmi isemiyosunuz?azalma olsa orda olurdu zaten.sacma bence

    YanıtlaSil
  38. bir cok tuy dokucu krem kullandim jiltten farki yoktu eczacinin tavsiyesiyle bioder tuy fokucu krem en aldim sirtima kullandim aradan iki ay gecti v muthis etkisi var duylerim son derece azaldi inceldi ve seyreklesti hatta suan alma geregu bile duymuyorum o derece diyebilirim ozellikle sirt ve gobekten rahatsiz olan kizlar mutlaka tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  39. banada limon ve tuz karisimi daha mantikli geldi bende denemeyi dusunuyorum ama kizariklik tahris olur mu kullananlar yazabilit mi?

    YanıtlaSil
  40. limon tuz karışımını kullanıyorum 6 7 aydır etkisini gördüm eskisi kadar kuvvetli değil kıl köklerim tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  41. Banada soyleyin kızlar acil dugunum yaklasiyor tuylerin kökü cift cikiyor

    YanıtlaSil
  42. Tam 4 yıldır bıoder,karınca yumurtası yagı ve baska ıkı tane daha urun kullandım bıkını bolgemde...kaplumbaga hızıyla bırazcık seyrelme oldu sadece...

    YanıtlaSil
  43. Arkadaşlar kızlarda 2 seans ve erkeklerde 3 veya 4 seansta kıllardan kurtulmak istiyorsanız önce belirlediğiniz yere ağda yapın sonra o yere bolca limon sıkıp üzerine tuz serpin ve iyice yedirmeye çalışın 15 dakika ovalayın sonra 5 dakika üzerine avuç içinizle bastırın yanma hissedeceksiniz ne kadar yanma olursa o kadar iyi olur o yüzden çok iyi ovalayın sonra yarım saat bekledikten sonra o yeri yıkayın ve iyicd kurulayın sonra iyi bir şekilde kuruduktan sonra o yere hemen bioder serum forte uygulayın bu uygulamayıda çok iyi bir şekilde yedirmeniz lazım 3 gün boyunca günde bir defa özellikle gece 11den sonra uygulayın (not: günde iki veya üç defa limon tuz kürünü extradan uygularsanız daha hızlı sonuçlar alabilirsiniz) kıllarınıza elveda demenin zamanı geldi ve denize girmeninde zamanı geldi

    YanıtlaSil
  44. Kızlar taze naneyi dövüp posasini ve suyunu sürün ilk kullanımda fark yaratıyor

    YanıtlaSil
  45. Ama sonuçta bacaklarimizida epilasyon ile alıyoruz ,yinede çoğalıyo:(

    YanıtlaSil
  46. Ben 15 yaşındayım ve vücudumun hiç bir yerine jilet surmedim. Ağda bile yalnızca eldiven kullandım 1 ayda hemen çıkıyorlar bi de limon tuz karışımıni denemeye karar verdim umarım azalır

    YanıtlaSil
  47. arkadaslar bunlarin hicbiri cozum degil bence annem ve anneannemin uyguladigi bi yontem var ameliyat eldivenleri ile tuylerden kurtuluyorlar

    YanıtlaSil
  48. Yüzümü aldırmak istiyorum ama lazer görmez diyorlar agdayla alıp kalinlastirip ypsm nasıl olur?

    YanıtlaSil
  49. arkadaslar merhaba tulerin seyrelıp yumusak olmasını ıstıyorsanız agda veya epılasyon aletıyle aldıktan sonra kahvenın telvesı ve bır cay kasıgı kabartma tozu karısımını suruyoruz kuruduktan sonra duruluyoruz. ilk denemeden etkısını göreceksınız

    YanıtlaSil
  50. Arkadaşlar ben kahve telvesi ve kabartma tozu deniyorum. 3 hafta oldu azalma var. Kahvenizi içtikten sonra telvesine bi miktar kabartma tozu dökün. İstediğiniz bölgeye sürüp 10–15 dakika kadar bekleyin ve ılık suyla yıkayın. Şimdiden kolay gelsin. Umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz.

    YanıtlaSil