Blog Sakinleri

20 Ocak 2013 Pazar

Cem Yılmaz Fundameltals



Hala gitmeyenler,gidip gitmemek arasında tereddütte kalanlar,vakit ayıramam diyenler;mutlaka gidin izleyin.Gösterisinde bilet bulmak zaten çok zor,bari sinemalara gelmişken gidip izleyin.
Gülmekten yine yanaklarımız acıdı,çıktığımızda hala gülüyorduk :)

 Cem Yılmaz'ı övecek değilim,adam zaten işinin ehli.O yüzden hala gitmeyenler,doyasıya gülmek isteyenler,üç saat her şeyi unutup gitsin, kaçırmasın.Özellikle Ankamall gibi kalabalık yerlerde hele bir de bizim gibi hafta sonu gitmeyi düşünüyorsanız,mutlaka bir kaç saat öncesinden yer ayırtın.Şimdiden herkese iyi seyirler :)

***İnternette var ne para verip gideceğim diyenler:emek hırsızlığı yapmayalım.Alın biletinizi,içiniz rahat,keyfiniz yerinde olsun.Tabi bu da tercih meselesi.

4 yorum:

  1. Kesinlikle, en kötü Türk filmini bile merak ediyorsam gider sinemada izlerim. "Aman internete düşer, aman bir seneye kalmaz televizyonda yayınlanır" düşüncelerine şiddetle karşıyım. Emeğe saygı her zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim.İnsanlar günlerce,aylarca uğraşıyor,didiniyor,ortada ciddi emek var,kolaycı,açıkgöz olmamak lazım.

      Sil
  2. Merhabalar;
    Hatırlardıkça hala gülseim geliyor bu filme.Cidden sinemada hiç bu kadar aralıksız güldüğümü hatırlamıyorum.Espriler muhteşemdi,kırdı geçirdi resmen beni.Hele şu lafını hiç unutmuyorum cem yılmazın;
    Little little into the middle.

    Benim blogumada beklerim canım.
    http://pamuk-sekeer.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değilmi ama,çok güldük :)Ben özellikle Aygaz esprisinde kendimi kaybettim.Film bitiğinde yanaklarımız ağrıyor ve buna rağmen hala gülüyorduk :)

      Sil